2777
2789
عنوان

شوهرم برام نقشه کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 99 پست

نرو وگرنه برای هرچیزی باید بازم بری یبار میخوان بیان خونه پسرشون باید بری یبار بچه هروز یه داستان منم خانواده سمی داره ونقشه این چنینی میکشن ولی اجازه نمیدم بش میگم خودت میخوای برو کاریت ندارم ازادی ولی پای خونه زندگی رو نکش وسط وبچه

وای چقدر تباه، خیلی شیک و مجلسی بمون تو خونت و کنار بچت باش مگه میشه بچه بدون حضور مادر و پدر کنار یک غریبه باشه؟! هزارتا تروما براش ایجاد میشه. به شوهرتم بگو مادرت بچتو میخاد ببینه بیاد تو حیاط ببینه بره اگر از من خوشش نمیاد، اگرم ک نمیخاد کلا نیاد . از دست این مردا این چه حرفیه عاخه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار داری توهین میکنی حالا که شده

قصدم توهین نیس، فقط خیلی وحشتناکه، مادرشوهره انقد ازش متنفره که میگه برو بیرون تا من نوه مو ببینم، شوهره هم قبول کرده همچین چیزیو

من دیدم مادرشوهر از پسرش خواسته بچه رو بیاره ببینه اما اینجوریشو نه

این خانوم چرا انقد خودشو حقیر دیده که قبول کرده! شوهرش چقد بی منطقه که همچین چیزی قبول کرده، البته مردا جایگاه زنهارو براساس پذیرش خود زن تشخیص میدن

اسی اصلا از خونت بیرون نرو حتی اگه کتک خوردی. با اعتماد به نفس به شوهرت بگو همچین کاری نمیکنی. کلی هم سرزنشش کن که من انقده از نظر تو بی ارزشم که منو از خونه خودم بیرون میکنی تا مادرت بیاد بچه شکم منو ببینه. اگه تحمل منو نداره باید تحمل بچه منم نباید داشته باشه

اگه اومد نوه شو ببینه که خوش اومد وگرنه من از خونه خودم نمیرم

نرو وگرنه برای هرچیزی باید بازم بری یبار میخوان بیان خونه پسرشون باید بری یبار بچه هروز یه داستان من ...

مادرشوهرم بعد زایمانم کلا با من قهره . چون من شیرخشک دادم بچم بهم توهین کرد منم جوابشو دادم بعد از اون موقع قهره باهام. حتی خواستم برم خونشون ولی گفت نمیخواد بیای. بعد شوهرم بچمو می‌برد براشون. بعدش اجازه ندادم ببره بچمو. گفنم گوش با گوشواره عزیزه. الان اینجوری نقشه کشیده حالا. نمیدونم چیکارکنم با این خانواده 

قصدم توهین نیس، فقط خیلی وحشتناکه، مادرشوهره انقد ازش متنفره که میگه برو بیرون تا من نوه مو ببینم، ش ...

بنظرم همه احاطه اش کردن تو مقصری توبدی برای همین اعتماد به نفسشو ازدست داده حتی میترسه بگه نه خیلی بده چند نفر به یکی گیر بدن براش داستان درست کنن اگه شوهره هم طرف اونا باشه که دیگه هیچ

مادرشوهرم بعد زایمانم کلا با من قهره . چون من شیرخشک دادم بچم بهم توهین کرد منم جوابشو دادم بعد از ا ...

پس تو مقصر نیستی پیش قدم شدی خودش نخواسته پس بمون خونه بزار خودش بیاد که دیگه اشتی هم بکنید تمام بشه

بنظرم همه احاطه اش کردن تو مقصری توبدی برای همین اعتماد به نفسشو ازدست داده حتی میترسه بگه نه خیلی ب ...

چقدر خوب درک و توصیف کردی منم حال و روزم شبیه استارتر هست همه خانواده همسرم   و خود همسرم باهم دست به یکی میکنن 

پس تو مقصر نیستی پیش قدم شدی خودش نخواسته پس بمون خونه بزار خودش بیاد که دیگه اشتی هم بکنید تمام بشه

من میخوام آشتی کنم اونا نمیخوان. شوهرمم همش میگه تو اشتباه کردی تو به مادرم مدیونی.. هرچی توضیح میدم قایده نداره

خب من قبول کردم. بزنم زیر حرفم که بدتر میشه

دیگه وقتی میخوای تسلیم باشی چرا از ما می پرسی؟

بترس که ممکنه جادو جنبلی هم تو خونت بزاره

.

.

.

این اتفاق برا ما افتاده، البته برا خونواده من داستان به عکسه. مادرشوهر مظلوم و عروس بدذات. فکرشو بکن با اینکه کلی احترامشو داریم خونمون دعا گذاشته