gol_namak مدیر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 عنوان دوستان بیاین نظرسنجی کدوم اسم ب نظر شما بهتره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 23 پست دوستان نظرتون و بگید حتما برام مهمهمیخوام ببینم نی نیم دختر شد که ب احتمال زیاد دختر هست کدوم اسم و براش بذارم تعداد رای : 39 نظرسنجی از بین اسامی زیر کدوم زیباتره؟ فاطمه زهرا 5 12% فاطمه 17 43% فاطیما 17 43% خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید… 1397/02/01 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pastiil عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 19087 ببخشید من نظرم همیییییشه اینهفاطمه زهرا یه بانو بوده تو کل دنیارو بچه این اسم رو نذارید هم سنگینه هم میتونید از اسمای دیگه معصومین استفاده کنید به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد 98/4/4
gol_namak مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 ممنون از همه دوستان بازم بگید ممنون میشم خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
gol_namak مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 ببخشید من نظرم همیییییشه اینه فاطمه زهرا یه بانو بوده تو کل دنیا رو بچه این اسم رو نذارید هم سنگین ... منم با شما موافقم نظر همسرم ب فاطمه زهرا هست خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
gol_namak مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 اگر مذهبی دوست دارید به نظرم زهرا قشنگتره زهرا خیلی زیاد داریم تو فامیل گلم خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
gol_namak مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 چرافکرميکنيدختره باتوجه به علائم بارداریم که کاملا متفاوت هست با پسرم😊😁 خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
pastiil عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 19087 منم با شما موافقم نظر همسرم ب فاطمه زهرا هست به راحتی میتونید با همین حرف نظرشون رو عوض کنیدملیکا و .. هم اسامیه دینی قشنگی هستنهمه که نباید فاطمه و زهرا باشن به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد 98/4/4
مریم_راد3 عضویت: 1392/05/31 تعداد پست: 572 باتوجه به علائم بارداریم که کاملا متفاوت هست با پسرم😊😁 اصلا رو این حساب نکن من همه چی بارداری مو به مو مثل اولی بود همه هم گفتن پس هم جنسن. ولی برعکس شد
gol_namak مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 اصلا رو این حساب نکن من همه چی بارداری مو به مو مثل اولی بود همه هم گفتن پس هم جنسن. ولی برع ... حالا عیبی نداره در هر صورت یه اسم دخترم میخوام در نظر داشته باشم😊😊😉😉 خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…
gol_namak مدیر استارتر عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 901 فاطمه زهرا نذار تو رو خدا یعنی چی اخه هم فاطمه هم زهرا فاطمه خالی و فاطیما قشنگن چشم عزیزم ناراحت نشو😁😁🤣🤣 خوشبختی توازنی است میان آنچه می اندیشید، آنچه می گویید و آنچه انجام میدهید…