2777
2789
عنوان

این دکترهای بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 100 پست
همیشه آزمایش وسونو گرافی قبل اینکه به دکتر نشون بدم عکس می‌گیرم می‌فرستم برای چت چی پی تی به اندازه ...

اصلا بعضیاشون ازمایشو میبری یه جوری سریع نگاه میکنه و رد میشه که انگار میگ میگه لامصب.بخدا دفعه پیش تو ازمایش کم خونی نشون داده بود دکتره سریع ورق زد گفت همه چی نرماله.

گفتم کم خون نیستم یعنی؟ برداست سریع نگاه کرد گفت اها اره کم خونی وایستا دارو بنویسم😑😑

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اصلا بعضیاشون ازمایشو میبری یه جوری سریع نگاه میکنه و رد میشه که انگار میگ میگه لامصب.بخدا دفعه پیش ...

من خودم یه پا دکترم کلی اینترنت وشخم میزنم در مورد بیماریم حالا هر چی باشه چون به تشخیص ودرمان پزشکا اعتماد ندارم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه آزمایش وسونو گرافی قبل اینکه به دکتر نشون بدم عکس می‌گیرم می‌فرستم برای چت چی پی تی به اندازه ...

زورشون میاد حرف بزنن

آخه مگه ما مریضیم این همه پول بدیم بیایم دکتر

اون داروهایی هم که شما می دین همه بلدن 

بیشتر می ریم دکتر خیالمون راحت شه

زورشون میاد حرف بزننآخه مگه ما مریضیم این همه پول بدیم بیایم دکتراون داروهایی هم که شما می دین همه ب ...

سواد درستی ندارن دست خودشون نیست واقعا نمیتونن تشخیص بدن فقط یه تعداد انگشت شماری باسواد هستن

تازه یه چیز دیگه گفت من اصلا دوست نداشتم برای کسی تعریف کنمولی اینجا می گمتو زایمان طبیعی ممکنه یه ک ...

ای داد.عیب نداره اصلا بهش فکر نکن .تو اون لحظه این چیزا عادیه.من طبیعی نبودم سزارین بودم ولی میدونم این چیرا طبیعیه.حالا دکترت به قول خودت گاو بوده وروانی بوده و با حرفاش زخم میزده به روح و روان بقیه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

والله بعصی دکترا بیماری ساده را بزرگ میگنن برا پول بیشتر گرفتن اصلا روحیه دادن به بیمار خودش نصف درمان‌ه همسایه ما تعریف می‌کرد پدرش را برده دگتر دکتر همین طور رک بش گفته چند ماه دیگه بیشتر زنده نیستی همونجا پدرش درجا سکته کرده فوت شده آخه مرد حسابی یعنی دکتری تو ؟؟پدر خودت هم بود همین طور میگفتی؟؟عجب برا پول همه کار میکنن بماند قصور عمدی پزشک ها یه شب مادرم را بردم اورژانس دکتره چی خورده بود مست بود چه میدونم‌ مواد زده بود پزشک شیفت شب آمپول زد ما همونجا زدیم مادرم تا فرداش بیدار نشد یعنی هرچی میگفتم این بیدار نشد گفت اثر آمپول هست خلاصه دکتر روز اومد رفتم بش گفتم گفت این آمپول نباید براش می‌نوشت خیلی دوز بالا داشت طرف میره تو کما معجزه بوده مادرت هنوز زنده است خلاصه خدا رحم کرد شب تا صبح قرآن خوندم من که سرم نمیشد خدا رحم‌ کرد شاید معجزه آیه الکرسی بوده 

اصلا بعضیاشون ازمایشو میبری یه جوری سریع نگاه میکنه و رد میشه که انگار میگ میگه لامصب.بخدا دفعه پیش ...

من جواب آزمایش رو اینترنتی گرفته بودم

نزدیک ۲ ساعت تو مطب با بچه کوچیک که گریه می کرد دکتر معطل شدم که برم داخل

حاضر نشد آزمایش رو از رو گوشیم نگاه کنه

گفت برو از آزمایشگاه پرینت آزمایش رو بگیر بیا

من اینجوری نمی تونم،این چه وضعشه و ‌...

والله بعصی دکترا بیماری ساده را بزرگ میگنن برا پول بیشتر گرفتن اصلا روحیه دادن به بیمار خودش نصف درم ...

وای خدا.😶

نمیدونم چی بگم.خدابه مادرت رحم کرده

والله بعصی دکترا بیماری ساده را بزرگ میگنن برا پول بیشتر گرفتن اصلا روحیه دادن به بیمار خودش نصف درم ...

تو شهر ما خانم تو زایمان اول به دلیل تزریق پن سلین فوت شد درحالیکه تو پرونده قید کرده بود به پن سلین حساسیت داره 

الان خانم دکتر همچنان مطبش برقراره  دیه داد وتمام

تو شهر ما خانم تو زایمان اول به دلیل تزریق پن سلین فوت شد درحالیکه تو پرونده قید کرده بود به پن سلین ...

ای خدا😳🤐

تازه یه چیز دیگه گفت من اصلا دوست نداشتم برای کسی تعریف کنمولی اینجا می گمتو زایمان طبیعی ممکنه یه ک ...

چقد بیشعور بوده خوب کادر درمان یعنی آمادگی دیدن مدفوع بیمار بالا آوردن بیمار یا همه چی داشته باشه طرف بیماره یا زائو هست اونقد درد داره نمیتونه فک کنه اونا که نمیتونن وارد این حیطه نشن اینکا خوبه تنقیه هم هست لوله باید وارد پشت بشه مدفوع خارج بشه ادم‌سر کیف خوشی نمیره بیمارستان که .والله آدم اونقد درد داره متوجه نمیشه یه وقت باد معده داره بیمار تهوع داره اونا که نمیتونن نباید برن سراغ این کارا .منم دیدم بیمار بالا آورده بش چیز گفتن 

تو شهر ما خانم تو زایمان اول به دلیل تزریق پن سلین فوت شد درحالیکه تو پرونده قید کرده بود به پن سلین ...

بلد شدن دیه میدیم یاد گرفتن بیشعورا یکی هم بود دکتر بش گفته اگه مردی هم دیه ات را میدم باورم نشد