2777
2789
عنوان

این دکترهای بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 100 پست
الهی امین عزیزم .درکت میکنم واقعا شرایط سخت شده و مردم دیگه رحم ندارن انگار.انشالله خدا کمک کنه پولت ...

زنده باشی گلم بله دنبال وام قرص الحسنه بودم چند ماهه توکلم بخداست خدا که جور میکنه ولی بعضی مردم واقعا مخصوصا قشر مرفه دیگه خیلی بیرحم‌ شدن بخدا قشر ضعیف بیشتر هوای همو دارن حالا همه هم نه بعصی افراد رحم نمیکنن آخه مگه قارون گنج‌ برد برا خودش حرص طمع بعصی تمامی نداره 

اینکه خوبه من دولتی میرفتم دکتر غدد برا مادرم تازه دولتی بود اصلا نمیذاشت مادرم بشینه رو صندلی فقط د ...

الهی آمین

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدااا .اینا دیگه کین! خدا میدونه چقدر مردم بیچاره رو چاپیدن.چقدر حاطره ی بدی ساخته واست😑😔خدا بچ ...

بله من هنوز زایمان نداشتم ولی فکر میگنم زایمان باید دکتر وپرستارا خیلی مهربون با درک باشن تا خاطره شیرین بمونه برا مادر چون تولد یه زندگی هست یه نوزاد یه هدیه الهی باید این لحظات برا مادر شیرین وبدون استرس باشه من همش دوست داشتم پرستار بشم ولی اگه میشدم مهربون میشدم چون طاقت درد کشیدن کسی زا ندارم هرچند اونقد دل نازکم نمیتونم یه آمپول ساده ببینم به کسی میزنن میگم‌ دردش میاد گناه داره 🤣🤣🤣

به جای قضاوت یکم فکر کنیدنتایج ازمایشگاه ها یا رادیوگرافی ها تشخیصی هستند برای بیماری شماباید دکتر ت ...

منم تا یه جایی مثل شما فکر می کردم

ولی برام ثابت شد که بعضی دکترا واقعا بی شخصیت و روانی ان 

اینقدر درس خوندن،روانشون و وجدانشون نابود شده

البته همه رو نمی گم

ولی تعداد زیادیشون

به جای قضاوت یکم فکر کنیدنتایج ازمایشگاه ها یا رادیوگرافی ها تشخیصی هستند برای بیماری شماباید دکتر ت ...

نگفتم همه همینن.بله قبول دارم بعضی ازمایشگاه ها نتایجشون دقیق تره.ولی اینجایی که من رفتم خیلی سطحش بالاتره و میونستم دقیق هست.و اینکه بیشترشون متاسفانه بخاطر درصدی که میگیرن میفرستن اونجا

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

حالا من زایمان دومم بود و حرف دکتر رو به یه ورم نگرفتمولی اگه همین رفتار رو با یه دختر بی تجربه کنه ...

چقد کثافت عوضی بوده خاک تو سرش گنن موندم مادر اینا چطور این قدر بچه بی وجدان تربیت میکنه یعنی مادر این دکترا هم بی وجدان هستن چقد بیشعور بوده خاک تو سرش کنن نمیگه درد زایمان کشیده طفلی من ادم‌ باشم خوب رفتار کنم 

بله من هنوز زایمان نداشتم ولی فکر میگنم زایمان باید دکتر وپرستارا خیلی مهربون با درک باشن تا خاطره ش ...

عزیزم🥹دقیقا باید همینطور باشه

بله من هنوز زایمان نداشتم ولی فکر میگنم زایمان باید دکتر وپرستارا خیلی مهربون با درک باشن تا خاطره ش ...

سر زایمانم کادر بیمارستان عالی بودن

ولی دکتره افتضاح

حالا زایمان قبلی دکتره عالی بود،کادر بیمارستان زیاد تعریفی نبودن😄

همیشه آزمایش وسونو گرافی قبل اینکه به دکتر نشون بدم عکس می‌گیرم می‌فرستم برای چت چی پی تی به اندازه ۱۰ تا متخصص اینو برای من تجزیه تحلیل می‌کنه بعد که اطلاعاتم کامل شد می‌برم به دکتر نشون میدم کلاً دکترا رو قبول ندارم آدمای بی‌سوادین

منم تا یه جایی مثل شما فکر می کردمولی برام ثابت شد که بعضی دکترا واقعا بی شخصیت و روانی ان اینقدر در ...

عریزم بعصی دکترا تو کشور ما فقط برا پول میرن پزشکی میخونن تازه بعصی با سهمیه هم قبول میشن ولی دکتر با وجدان کم هست نمیگم نیست ولی کم‌ هست 

چقد کثافت عوضی بوده خاک تو سرش گنن موندم مادر اینا چطور این قدر بچه بی وجدان تربیت میکنه یعنی مادر ا ...

تازه یه چیز دیگه گفت 

من اصلا دوست نداشتم برای کسی تعریف کنم

ولی اینجا می گم

تو زایمان طبیعی ممکنه یه کوچولو مدفوع خارج شه

من نمی دونستم،ولی تو کلاس بارداری گفتن طبیعیه و دکتر و پرستارا اینو می دونن و اصلا خجالت نکشین

من سعی کردم روده هام خالی باشه که این اتفاق نیفته

ولی بالاخره فشار زایمان رو آدمه و در اصلش اینه که انگار فشار رو قسمت مخرجه 

آقا انگار یه کوچولو مدفوع خارج شد

بهم گفت اَه اَه اَه  دیشب چی خوردی

آخه گاووووووو

مگه دست خودمه

چرا اینقدر بیشعوری