اشرشیاکلایبدبخت مدیر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 10801 عنوان پلوخورها | مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 66 پست غذای پلویی چی بلدید به جز این هالوبیا پلو کلم پلو عدس پلوشوید پلوباقالی پلوهویج پلو آلبالو پلو رشته پلو دیروز | 05:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اشرشیاکلایبدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 10801 مزه ماهی میده تقریبا ولی خیلی خوشمزه تره از ماهیههههه قشنگ پاک میکنی میشوری حالا اگرم پاک کرده گرفتی ... کاش بیرون میفروختن یه بار میخوردم اگه خوشم اومد درست کنم چون شاید بلد نباشم بد درست کنم اونوقت همون بار اول متنفر بشم
نگار447 عضویت: 1393/03/19 تعداد پست: 4066 همون شیر برنج نیست؟ نه برنج کته که به جای آب ،شیر میریزن هر جایی هم یجوری درست میکنن مثلا یه عده زعفرون هم میزنن رنگش کلا زرد میشه با ماهی دودی میخورن یا هر ماهی که دوست دارن یه عده با خرما میخورن یه عده با کشمش یه عده هم با تن ماهی بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓
مادرخانومی۲ عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 663 میگو چه طعمی دارهبه ماهی نزدیکه؟ اگه آره من از ماهی متنفرم نه بنظر من مزه ماهی نمیده. ماهی نرمه میگو یکمی سفته. یک بار باید امتحان کنی. البته جای خوب که خوشمزه درست کنند بخور
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 3165 کاش بیرون میفروختن یه بار میخوردم اگه خوشم اومد درست کنم چون شاید بلد نباشم بد درست کنم اونوقت همون ... اکثرا فکر کنم رستورانا داشته باشن یا سوخاری ها میگو سوخاری دارن تست کن حتما من واقعا میمیرم براااش آواکادو سایت🥑
1362fatemeh عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 1523 نخوردم به خدا من روغن پیاز میکنم گوشت و کمی باهاش سرخ میکنم گوجه رنده زده و زردچوبه و فلفل سیاه میریزم بعد آب میریزم میذارم گوشتش که پخته شد نمک و برنج و میریزم بعد این که برنج ش پخته شد دمی رو میذارم روش دم یکشه
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 3165 پلو یونانیپلو مکزیکیقورمه سبزی پلومصالح پلوجواهر پلو فورمه سبزی پلو؟ آواکادو سایت🥑
اشرشیاکلایبدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 10801 نه برنج کته که به جای آب ،شیر میریزن هر جایی هم یجوری درست میکنن مثلا یه عده زعفرون هم میزنن رنگش کل ... اها یعنی مثل شیر برنج آبکی نمیشه؟. بعد خوشمزس؟
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 29919 با پلو خورده میشه دیگه . پلو قیمه و.... خورش که با برنج ساده میخورن خب چلو خورش هستهر برنجی که با یه موادی مخلوط شه موقع دم پلو هستفکر کنم اینطوری باشه
اشرشیاکلایبدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 10801 نه بنظر من مزه ماهی نمیده. ماهی نرمه میگو یکمی سفته. یک بار باید امتحان کنی. البته جای خوب که خوشمزه ... اره باید پیدا کنم بیرون که همش کباب و جوجه میفروشن دیگه تهوع گرفتم
اشرشیاکلایبدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 10801 من روغن پیاز میکنم گوشت و کمی باهاش سرخ میکنم گوجه رنده زده و زردچوبه و فلفل سیاه میریزم بعد آب میری ... گوشت چرخ کرده؟
آواکادو_هسدم عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 3165 اسی میتونی سینه مرغم بزاری آبپز بشه بعدش یه تفت ریز بهش بدی ریش کنی با پیاز و رب و زرشک و هویج تفت بدی بعد بزاری لای پلو عالی میشه اینممم آواکادو سایت🥑
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 29919 فورمه سبزی پلو؟ دستورش طولانیهاما خیلیییی خوشمزست،کلا اسمش شببه قورمه هست و ارتباطی به قورمه سبزی نداره اصلا
اشرشیاکلایبدبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 10801 پلو یونانیپلو مکزیکیقورمه سبزی پلومصالح پلوجواهر پلو ببین اینارو نوشتی خودت رو بیچاره کردی😂😂باید دستور همشون رو بدی بهم
مادرخانومی۲ عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 663 نه برنج کته که به جای آب ،شیر میریزن هر جایی هم یجوری درست میکنن مثلا یه عده زعفرون هم میزنن رنگش کل ... چه جالب بود اینم. از یک پست دو نوع پلو یاد گرفتم. مرسی استارتر