2777
2789
عنوان

تاپیک نوزادی ک باباش بااب سرد شستش روخوندم نصف شبی اعصابم بهم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 25 پست
یه جوری میگی انگار این صحنه رو با چشم خودت دیدی بابا اینجا نصف تاپیکا الکیه برای بازی با احساسات بیخ ...

بنظرم واقعی اومد تاپیک زیاد میبینم ولی این واقعی بودانگار اعصابمو بهم ریخت

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگ ترین کاری که در حق بچه هام میکنم اینه که هرگز به دنیا نمیارمشون

باور کن باور کن نباید بگم ولی واقعا همینه  ازهمون اول درد وبدبختیه فقط

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه رو ک باید شست ولی بااب گرم..خونه گرم باشه اب گرم باشه ..بچه من دوماهشه یذره اب ولرم بشه گررریه م ...

من تاپیک رو نخوندم ولی چرا با آب سرد تو این هوا شستن؟ مگه با آب گرم نبوده؟

من دخترم بخاطر اینکه هوا خیلی سرد بود تا یکماهگی با پنبه و آب ولرم میشستم.پنبه خیس میکردم تمیزش میکردم این روش رو بیمارستان بهم یاد دادن 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
من تاپیک رو نخوندم ولی چرا با آب سرد تو این هوا شستن؟ مگه با آب گرم نبوده؟من دخترم بخاطر اینکه هوا خ ...

منم بهش گفتم چرااب سرد حالا ؟ ج نداد 

من بچم دوماهشه بااب گرم هردفه میشورم هرچند همش مزگم خداکنه سرما نخوره ولی خب همه میگن باید شسته شه هردفه 

من تاپیک رو نخوندم ولی چرا با آب سرد تو این هوا شستن؟ مگه با آب گرم نبوده؟من دخترم بخاطر اینکه هوا خ ...

دقیقا منم خیلی این کارو کردم، بچه ممکنه روزی ۸ بار شکمش کار کنه ۸ بار بشوری که خیلی سخت میشه من روزی یکی دو بار میشستم بقیش پنبه کاملم تمیز میشه

دقیقا منم خیلی این کارو کردم، بچه ممکنه روزی ۸ بار شکمش کار کنه ۸ بار بشوری که خیلی سخت میشه من روزی ...

کار خوبی میکنی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

عزیزم این کاربر ۱۸.۱۹سالشه کلا ازدواج هم براش زود بود اوایل ازدواج کلی چالش باشوهرش داشت حتی کارای خونه هم نمیتونست انجام بده من نمیدونم چرا برا بچه اقدام کرد اصلا آمادگی مادرشدن نداشت ضمن اینکه این کاربر کلا یه لول دیگس میگه شوهرم هروقت میاد بچه رو چشم میزنه 😂مورد بعد تاپیکا قبلشو بخونی بچش کلا زیاد گریه میکنه وآروم نمیشه منم فک میکنم برای آب سرد اغراق کرد درمورد شوهرش گفت بچه رو میندازم به نظرم منظورش این بود که چون نوزاده ممکنه ازدستم بیوفته که تا منتظربمونم آب گرمترشه و...

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

پیامای بقیه ام خیلی عادی بود

وقتی خود مادر با دیدن همچین ظلمی از طرف شوهرش به بچش سکوت میکنه و اجازه میده شوهر یزیدش کارشو انجام بده بقیه چه واکنشی نشون بدن؟نمیتونن پاشن برن جلو در خونشون بچرو نجات بدن که.فقط خدا به داد بچهه برسه

عزیزم این کاربر ۱۸.۱۹سالشه کلا ازدواج هم براش زود بود اوایل ازدواج کلی چالش باشوهرش داشت حتی کارای خ ...

چ عجیب..🫠🫠🤕