حالم بدشد میگه گریه میکنه چن ساعته بچه بی زبونو بااب سرد شستن سرما دادن بالاسر بچه ام کلی بحث ودعوا کردن این گفته نمیخاد بشوری اون گفته اگ بحرف نکنی بچرو میندازم زمین ..
مگه عروسکه اخه بخدا اعصاب ادمو بهم بهم میریزین
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی در کل باید بچه رو با آب شست وگرنه اگه با دستمال مرطوبی چیزی پاکش کنی سریع میسوزه البته با آب ولرم نه آب سرد که بچه لرز بگیره
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
ولی در کل باید بچه رو با آب شست وگرنه اگه با دستمال مرطوبی چیزی پاکش کنی سریع میسوزه البته با آب ولر ...
بچه رو ک باید شست ولی بااب گرم..خونه گرم باشه اب گرم باشه ..بچه من دوماهشه یذره اب ولرم بشه گررریه میکنه تصور کردم ک اب سرد ریختن روش نااروم شده دلم یجوری شد
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
منم تعجب کردم، من خودم خیلی صبورم و با شوهرم راه میام ولی شوهرم می دونه سر بچه شوخی ندارم وحشی ترین زن جهان میشم من بودم خونه رو سر شوهرم خراب کرده بودم