2777
2789

حالم بدشد میگه گریه میکنه چن ساعته بچه بی زبونو بااب سرد شستن سرما دادن بالاسر بچه ام کلی بحث ودعوا کردن این گفته نمیخاد بشوری اون گفته اگ بحرف نکنی بچرو میندازم زمین ..

مگه عروسکه اخه بخدا اعصاب ادمو بهم بهم میریزین 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

کاش قبل اینکه بخوان باردار بشن دولت یه قانونی میذاشت کسایی که میخوان اقدام به بارداری کنن باید بیان تست سلامت و روان بدن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی در کل باید بچه رو با آب شست وگرنه اگه با دستمال مرطوبی چیزی پاکش کنی سریع میسوزه البته با آب ولرم نه آب سرد که بچه لرز بگیره

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
کاش قبل اینکه بخوان باردار بشن دولت یه قانونی میذاشت کسایی که میخوان اقدام به بارداری کنن باید بیان ...

ای خدااا کااااش  بخدا حتی واسه رانندگی ی تست میگیرن.. کاش تستو میگرفتن راضی بودم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ولی در کل باید بچه رو با آب شست وگرنه اگه با دستمال مرطوبی چیزی پاکش کنی سریع میسوزه البته با آب ولر ...

بچه رو ک باید شست ولی بااب گرم..خونه گرم باشه اب گرم باشه ..بچه من دوماهشه یذره اب ولرم بشه گررریه میکنه تصور کردم ک اب سرد ریختن روش نااروم شده دلم یجوری شد

خانوم که بچه واسشون مهم نبود بیشتر به فکر رژ قرمزی که زده بودن بود

🥲

ای خدااا کااااش بخدا حتی واسه رانندگی ی تست میگیرن.. کاش تستو میگرفتن راضی بودم

واقعا کاش روزی برسه ک این قانون تصویب بشه 

یکی مشاوره های قبل ازدواج اجباری بشه یکی تست سلامت روان قبل بارداری 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

مغلطه الکی کرده با کاراش شوهره رو فراری داده

میگ گفتم اب سرد نریز