2777
2789

شوهرم کلا آدم نیست ولی از بعد زایمانم همه چیک جهنم کردم گفتم بخاطر بچم کوتاه بیام باهاش راه بیام بچه طلاق نشه 

خیلی جاها کوتاه اومدم تا شوهرم یکم نرم شد دیگه زیاد دعوا نمی‌کرد 

ولی هیچ محبتی بینمون نبود خونه هم به بهانه های مختلف نمی اومد 

الان یه مدت بود بیشتر خونه می اومد ولی هر بار که میاد بچه رو چشم میزنه چون بعدش کلی گریه میکنه نمیخوابه تخم مرغ هم میشکنم به اسم شوهرم در میاد 

باز گفتم بزار این بی مهری رو ای بین ببرم یکم به خودم رسیدم رژ قرار هم حتی زدم همه چی خوب بود 

تا اینکه بچم پی پی کرد ۲ ماهش هم نشده سوهرم به زور ساعت ۱۰ شب برد شستش آب هم ملایم رو به سرد بود 

بچه طفل معصوم تا الان گریه کرده اصلا آروم نمیشد کولیک که داره ولی این رفتارش غیر طبیعیه آخرش از حال رفت 

شوهرم گرفته کپیده راحت ازش متنفرم

همه هم ریدن رژ قرمز زدم پدرشوهرم همه آبروم رفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید رژ قرمز حلال مشکلاته؟ چ ربطی ب آبرو داره؟

نه من رژ زده بودم مثلا دیگه از امروز به خودم برسم مثل میت شده بودم 

هم همه برداشت بدی کردن هم اینم شد نتیجش 

بنظرتون قهر کنم فردا چون بچا رو شسته؟

باسن بچه رو.دیگه باید مادر بشوره ن بندازی گردن پدر بدم بگی چشمش میکنه ..اصلا این کار ظرافت میخواد مردا نمیتونن...

بچه کولیک داره ماساژ بده دکتر ببر دارو بده خوب بشه 

تخم مرغ شکستن چ خرافاتیه

بشین درست یا شوهرت حرف بزن بگو چرا نمیاد خونه کجا میره دلیلش چیه