2777
2789
عنوان

بابام از خونه پرتم کرده بیرون دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 42 پست
یواشکی میخوام برم از خونه کوشیم بردارم (:نمیدونم جند وقت همچین باشه شرایط کهبدون گوشی هم نمیشه

حالا یه چند روز بی گوشی بمون چیزی نمیشه .ترک عادت هم هست.منم دنبال فرصتی هستم که گوشیم ازم گرفته بشه بلکه بعد یه مدت راحت بذارمش کنار .چیه بابا کل سیستم سلامت بدنو بهم میریزه😅

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
حالا یه چند روز بی گوشی بمون چیزی نمیشه .ترک عادت هم هست.منم دنبال فرصتی هستم که گوشیم ازم گرفته بشه ...

من شرایط خلصه دوستا رنگ میزنن ی موقع ابروم میبره

یا کوشیو میفروشه میگرده

تمیشه اینجوری ک

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن جور شه کارش مشخصنمیکنه می میره بیرون

باشه گلم دعا میکنم برات🌹

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
من شرایط خلصه دوستا رنگ میزنن ی موقع ابروم میبرهیا کوشیو میفروشه میگردهتمیشه اینجوری ک

فعلا صبر کن ببین فردا اوضاع چطوره .اگه تو خانوادش مثلا مادر یا خواهر رابطه تون خوبه بهشون بگو شاید کمکی کردن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
فعلا صبر کن ببین فردا اوضاع چطوره .اگه تو خانوادش مثلا مادر یا خواهر رابطه تون خوبه بهشون بگو شاید ک ...

عموم گفت اگه اومد شرکت بهت میگم بدویی برداری

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

عموم گفت اگه اومد شرکت بهت میگم بدویی برداری

اخه بی اجازه برداری دردسر بزرگ نشه منظورم این بود حرف بزنن باهاش

اخه بی اجازه برداری دردسر بزرگ نشه منظورم این بود حرف بزنن باهاش

حرف حالیش نمیشه این ادم

حرف حالیش نمیشه این ادم

میدونی گلی جون چون توی زندگی تون نیستیم و ازجزئیات خبر نداریم کمک خاصی نمیشه کرد فقط فعلا راهی جز صبر نداری.باید اروم بشن و بعد با توجه به موقعیت حرکت بعدی...در کلیت هم امیدوار به اینده باش و به این خونه به چشم مهمونی نگاه کن‌ان شا الله در اینده اتفاقات خوبی برات رقم بخوره❤️

میدونی گلی جون چون توی زندگی تون نیستیم و ازجزئیات خبر نداریم کمک خاصی نمیشه کرد فقط فعلا راهی جز صب ...

فقط پعام کن

پسر پولداری هم ک باهاشم اب پاکی ریخت رو دستم ک ازدواج نمیکنع باهام

عریزدلمیکارم له دعاتویس کشیدع

دعا نویس چرا اینا چرتن نکن اینکارو یدیقه وایسا 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

اینو چندبار بخون و فوت کن به سمت پدرت اگه حواسش به تو هم نباشه تاثیر داره 

( ِبسْمِ اللّهِ وَبِاللّهِ وَماشاءَ اللّهِ بِسْمِ اللّهِ لاحَوْلَ وَلاقُوَّةِ اِلاّ بِاللّهِ قالَ مُوسى ما جِئْتُمْ بِهِ السِّحْرَاِنَّ اللّهَ سَيُبْطِلُهُ اِنَّ اللّهِ لايُصْلِحُ عَمَلَ الْمُفْسِدينَ فَوَقَعَ الْحَقُ وَبَطَلَ ماكانُوا يَعْمَلُونَ فَغْلِبُوا هُنالِكَ وَانْقَلَبُوا صاغِرينَ)

اینو چندبار بخون و فوت کن به سمت پدرت اگه حواسش به تو هم نباشه تاثیر داره ( ِبسْمِ اللّهِ وَبِاللّهِ ...

دعای رفع طلسم شاید کسی دعا نوشته واسش