2777
2789
عنوان

بابام از خونه پرتم کرده بیرون دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 42 پست

عزیز دلم خواهر خوبم اینم میگذره.یه کم صبوری کن تو خونه پدرت موندگار نیستی میری سر خونه زندگی خودت. توسل کن به امام زمان علیه السلام ان شا الله یه همسر خوب نصیبت بشه.فعلا هم کاری نکنین منتطر باشین خودشون اروم میشن میان سراغتون

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موقع شب کارای مهم تر از تاپیک نداشتی اونم بیرون خونه؟

پی چی تو ؟!من خواستم دعام کنن تو ناراحتی برو بیرون

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

عزیز دلم خواهر خوبم اینم میگذره.یه کم صبوری کن تو خونه پدرت موندگار نیستی میری سر خونه زندگی خودت. ت ...

فک نکنم بیاد

خیلی دعام کن (: اشکام بند نمیاد دعا هم با زبون من شنیده نمیشه انگار

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

فک نکنم بیادخیلی دعام کن (: اشکام بند نمیاد دعا هم با زبون من شنیده نمیشه انگار

اگه سر مورد الکی عصبانی شده و طبق گفته های خودت دو قطبی هستن پس پشبمون میشن و میان.

فقط شمابا ارامش برخورد کنید.ببین هیچ کسی هیچ کس تو این عالم بی دردو رنج نیست ویترین و ظاهرش فرق میکنه فقط

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

دعا شنیده میشه حتی مستحاب میشه اما استجابت ممکنه اون شکلی که ما می بینیم نباشه.مثلا استجابت یه سال دیگه نمود و بروز پیدا میکنه یا توی همین مسئله یا مسئله دیگه‌اقای بهجت فرمودن دعای غیر مستحاب نداریم.مگه میشه صداش بزنی و جواب نده !!! جوابش رو ما متوجه نمیشبم چون پرده ها جلوی چشممون هست بهش میگن حکمت...

اگه سر مورد الکی عصبانی شده و طبق گفته های خودت دو قطبی هستن پس پشبمون میشن و میان.فقط شمابا ارامش ب ...

یواشکی میخوام برم از خونه کوشیم بردارم (:نمیدونم جند وقت همچین باشه شرایط که

بدون گوشی هم نمیشه

میگن وقتی دعات نمیگیره زیاد بگو استغفرالله 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
میگن وقتی دعات نمیگیره زیاد بگو استغفرالله

نداره فایده نداره

یواشکی میخوام برم از خونه کوشیم بردارم (:نمیدونم جند وقت همچین باشه شرایط کهبدون گوشی هم نمیشه

خودت نرو بگو مامانت برات بیاره یواشکی

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
خودت نرو بگو مامانت برات بیاره یواشکی

اونم راه تمیده ک

بعد مامانم گیج میزنه سرعت عمل هم نداره

نداره فایده نداره

میدونم الان دلت شکسته و ناراحتی ولی توکل کن به خدا انشالله هرچی خدا بخواد همون میشه انشالله بهترینا برات رقم بخوره و عاقبت بخیر شی 

میدونم الان دلت شکسته و ناراحتی ولی توکل کن به خدا انشالله هرچی خدا بخواد همون میشه انشالله بهترینا ...

مرسی از دعا خیرت حس خوبی بت دارم

اونم راه تمیده کبعد مامانم گیج میزنه سرعت عمل هم نداره

پس وقتی میره بیرون برو بردار

پس وقتی میره بیرون برو بردار

دعا کن جور شه 

کارش مشخصنمیکنه می میره بیرون