2777
2789
عنوان

خیلی برام سواله واقعا بلاگر هیجده ساله با زحمت ب اینجایی ک هست رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 33 پست
والا درآمد خوبی داره هرچی می‌خوان میتونن بخرن فقط میگم واقعا این ک میگن با تلاش و زحمت ب اینجا رسیدی ...

قبول ندارم ! حقوق شون درست نیست واقعا 

همین لادن و سید علی ! واقعا با چه هنری به اینجا رسیدن ؟؟ 

طرف بهترین  فوق تخصص جراحی اطفاله این همه فالوور نداره 

ولی دو تا آدم با مسخره بازی ببین چه زندگی جور کردن 

البته از بی اطلاعی  یکسری هم هست که اینا رو دنبال میکنن الکی گنده شن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خودش میگه من از خانوادم هیچی نمیگیرم مستقلم هربارم پیجش پریده برگشته

چی بگم ما ک نمیتونیم قضاوت کنین

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

قبول ندارم ! حقوق شون درست نیست واقعا همین لادن و سید علی ! واقعا با چه هنری به اینجا رسیدن ؟؟ طرف ب ...

واقعا همینطوره نمی‌خوام قضاوت کنم ولی آیفون ۱۷ پرومکس ۳۰۰ خورده ای بود آخرین بار ک دیدم اکثر بلاگرا میبینی ۱۶ پرومکس داشتن رفتن عوض کردن ۱۷ پرومکس خریدن اون وقت من گوشیمو همیشه سر بی پولی عوض میکنم تازه اگه ۱۶ داشتم حداقل سه چهار سال استفاده میکردم 

والا آبروشم نرفته حجابشو اینا درسته زمانیم ک رقص میزاشت خیلی بچه بود چ آبرویی ؟😐

بلاگری که می گی نمی شناسم

ولی بلاگری در کل این مدلیه 

روزی هزار نفر قضاوتت می کنن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چی بگم ما ک نمیتونیم قضاوت کنین

آره درسته ولی خیلی از بلاگرا دیدم ۱۶ پرومکس داشتن امسال ک ۱۷ پرومکس اومده راحت عوض کردن آخرین باری ک ۱۷ پرومکس رو دیدم ۳۰۰ خورده ای بود ی حسرت بزرگه برام ک بمیرمم بدست نمیاد من خودم اگه ۱۶ داشتم سه چهار سال استفاده میکردم چجوری انقد پول دارن هر سال ک آیفون جدید میاد عوض میکنن من خودم گوشیمو فقط از سر بی پولی عوض میکنم قیمت گوشیمم هشت تومنه 

واقعا همینطوره نمی‌خوام قضاوت کنم ولی آیفون ۱۷ پرومکس ۳۰۰ خورده ای بود آخرین بار ک دیدم اکثر بلاگرا ...

اگر بلاک شون کنید حسرت این چیزا رو نمیخورید با دنبال کردن شما هاست که آیفون شونو میکنن تو چشم ملت

قضاوت درسته راس میگی ولی خوشبحالشون خیلی پولدارن هر سال ک آیفون جدید میاد سریع میخرن 🫠

خب چرا شروع نمی کنی؟ احساس می کنم بدت نمیاد بلاگر بشی 

یه ایده خوب پیدا کن 

شروع کن 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من فهمیدم کیو میگی اکثر هیتاش بخاطر اون دابسمشی ک با آیفونش گذاشت بود

من خودم اصلا هیت ندادم گفتم ک حتی اگه بلاگرهم کار بد کرده باشه بازم پستشو رد میکنم هیت ندم ک کارما سرم بیاد فقط زمانی کامنت می‌زارم ک طرف خیلی خیلی رو مخم باشه و تحملم ب سر برسه 

همه اینا هم ظاهر زندگی شونه در اصل روحیه داغون و مشکلات زیادی دارن

بعضی بلاگرا هم خوبن 

مثلا اونایی که بلاگر تحصیلی هستن 

یا اونایی که توسعه فردی دارن