2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی صبح زود پاشی؟

صبحا کار ادم خیلی پیش میره

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اونجوری من میمونم و کل کار نصفه کارهکه حتی همون نصفه کاره تمیز شده قبلی بلز برمیگرده به حالت قبلش

چرا نصفه کاره بمونه 

امشب من کل کابینتا و پاسماوری و نمکدونا و یه سری چیزا رو شستم دیگه آشپزخونه تموم شد فردا میرم یه جا دیگه رو تمییز میکنم 

همیشه هم همه جا تمییز میمونه

چ تاثیری داره

B12 برای اعصاب خیلی زیاد تاثیر داره. اما موقت استفاده کن، فقط یه ورق. بعدش یه مولتی ویتامین بخر که حاوی ویتامین های گروه B و زینک باشه. 

منیزیم هم برای آرامش عضلات مفیده

چون کل کارهای خونه و امور افراد خونواده رو دوش یک نفره، زن، مادر. تو بیشتر خانواده ها خونه واسه اکثر اعضای خونواده، محل بخور و بخوابه، هتله و واسه زن خونه، محل کار.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

میتونی صبح زود پاشی؟صبحا کار ادم خیلی پیش میره

اره واقعا

خوش بحال کسایی که برنامه خوابشون تنظیمه و صبح ها زود بلند میشن

اصلا خیلی خوبه

من چندساله تلاش میکنم برای تنظیم خوابم اما بی فایدس

اره واقعاخوش بحال کسایی که برنامه خوابشون تنظیمه و صبح ها زود بلند میشناصلا خیلی خوبهمن چندساله تلاش ...

منم خیلی تلاش کردم 

نمیدونم ورا نمیشه

یک ساعت خوابم کم بشه فوری سردرد میشم

البته من کم خونی دارم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اره واقعاخوش بحال کسایی که برنامه خوابشون تنظیمه و صبح ها زود بلند میشناصلا خیلی خوبهمن چندساله تلاش ...

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و..‌‌‌....)
عصبانیت
گرگرفتگی
رنگ صورت زرد
استرس
لجبازی
زورگویی
عجله
سرپیچی از توصیه ها
عرق کردن
فکر و خیال
شبها اب دهانتان می اید
سر شب خوابتان نمیبرد

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و..‌‌‌....)عصبانیتگرگرفتگیرنگ صورت زرداسترسلجبازی ...

من ۴ تاش رو دارم