2777
2789
عنوان

بچه ها من بازم پول خیلیی زیادی هدر دادم پنیک شدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای یه امتحان زبان میان معمولا . هرماه عوض میشن

اگه دانشجو هستی همون انفرادی بمونی بهتره.اونا هر روز عوض بشن وقت تو رو میگیرن میخوان حرف بزنن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

اینایی که میگن بدون پنجره خوبه خودشون تا بحال همچین محیطی رو تجربه نکردن.. من یکی دوشب توی اتاق هتل بدون پنجره بودم وحشتناک بود.. مخصوصا شبا اگر چراغ کوچیکی روشن نباشه مثل قبر تاریک میشه

اینایی که میگن بدون پنجره خوبه خودشون تا بحال همچین محیطی رو تجربه نکردن.. من یکی دوشب توی اتاق هتل ...

خب چیکار کنم؟ من فقط شبا و نیم ساعت ظهرها میام تو اتاق معمولا   الان یعنی برگردم اتاقم ؟ فقط تا ۶ صبح وقت دارم و کلی وسیله سنگین ندارم و ۹ صبح هم امتحان دارم 

خیلی از خونه ها هست که یک اتاقشون پنجره نداره 

تاحالا مسکن مهر رفتی؟

بعضی هاش اتاق کوچیکه پنجره نداره

این مشکل نیس هواگرمی میتونی برای خودت ازخونه پنکه بیاری 

ولی بطور کلی بخاطر دستشویی اگه میتونی جابجا بشی بد نبود 

حالا سری بعدی که خواست دانشجو جدید بیاد قبلش هماهنگ کن جابجا بشی

خیلی از خونه ها هست که یک اتاقشون پنجره نداره تاحالا مسکن مهر رفتی؟بعضی هاش اتاق کوچیکه پنجره ندارها ...

ببین اون اتاق سه نفره هم نزدیک دستشویی هست فرقی نداره تازه اون نزدیک تر بود فکر کنم 

اینجا صدای سیفون میاد اونجا نمیومد چون اونجا کنارش بود اینجا روبروشه 

الان واقعا حال ندارم پاشم وسیله جابجا کنم به نظرت چی کنم برگردم اتاق خودم؟

الان مگه کجایی

فردا ۹ صبح امتحان دارم . ۶ هم دلنشجوی جدید میاد تا ۶ باید برگردم اتاق سه نفره اگر میخوام و کلی چمدون سنگین هست که باید جابجا بشه آسانسور هم نداره 

نمیدونمخب ببین دلت چی میگه خودت کدوم رو دوست داری بودن یا نبودن پنجره مهم نیس

اصلا نمیدونم . پنیک شدم اصلا نمیتونم فکر کنم 

پنجره کا نیست آدم خفه نمیشه ؟ خیلی بدون هوا نمیشه اتاق ?

فردا ۹ صبح امتحان دارم . ۶ هم دلنشجوی جدید میاد تا ۶ باید برگردم اتاق سه نفره اگر میخوام و کلی چمدون ...

اون جابجایی مهم نیس 

مهم اعصابته که به مدت خورد نباشه کاش اون شب جابجا میشدم ....فکرت آزاد باشه آروم باشی مهمه....

در اتاق رو ببند ببین اکه  اتاق رو دوست داری همینجا بمون 

اگه عذاب می‌کشی برگرد همون ۳ نفره

اون جابجایی مهم نیس مهم اعصابته که به مدت خورد نباشه کاش اون شب جابجا میشدم ....فکرت آزاد باشه آروم ...

چون شعور ندارم نمیفهمم یه مدت که بگذره تازه میفهمم . 

در کل شما اگر بودید کدوم رو انتخاب می‌کردید؟ فاصله از دستشویی یکیه ولی تک نفره کوچیکه و بدون پنجره اون یکی بزرگه و پنجره داره 

اصلا نمیدونم . پنیک شدم اصلا نمیتونم فکر کنم پنجره کا نیست آدم خفه نمیشه ؟ خیلی بدون هوا نمیشه اتاق ...

ببین اون پنجره تو هوا سردی بازه همیشه ؟

فکر نکنم باز باشه 

وقتی هم هوا سرد باشه بسته باشه بود و نبودش چه فرقی میکنه؟

غیر نورش