2777
2789
عنوان

بچه ها من بازم پول خیلیی زیادی هدر دادم پنیک شدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 40 پست
ببین اون پنجره تو هوا سردی بازه همیشه ؟فکر نکنم باز باشه وقتی هم هوا سرد باشه بسته باشه بود و نبودش ...

تو سردی هوا که همیشه باز نمیکنن ولی روزی یکی دوبار باز میکنن هوا میگیره 

از به طرفم اردیبهشت خرداد یکسره بازه من تا آخر خرداد اینجام 

چون شعور ندارم نمیفهمم یه مدت که بگذره تازه میفهمم . در کل شما اگر بودید کدوم رو انتخاب می‌کردید؟ فا ...

اینجوری نگو 

ببین بستگی به خودت داره 

من اینجور وقتها جای غریب دوست ندارم به تنهایی بگذرونم 

کلا ادمیم که با بقیه حرف میزنم 

چون درونگرا نیستم ....

قطعا ۳ نفره رو انتخاب می کردم 

شما ببین درونگرا هستی 

یا برونگرا 

ببین کجا بهت حس آرامش میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به نظر من کار خوبی کردی حالا پنجره نداره مهم نیست اینکه خودت هستی و خودت  راحت هستی  ، اون اتاق سه نفره شاید یکی اخلاقش رفتارش باهات سازگار نباشه نظافت و کارهای دیگه انفاقا همین الان با یه کاربر عزیز داشتم صحبت میکردم مشکل دانشگاه و هم اتاقی  میگفت نظافت دستشویی اینا به من ربط میدن حرفاشون آزارم میده  تا جایی که تونستم راهنمایش کردم  ، اناق خودت هستی و اختیار خودتو داری خودش کلی می ارزه آرامش داری و اعصابت راحت بعدشم میکه چقدر داخل اتاق میخواهی باشی بجز استراحت و خواب؟ به نظر من که پنجره نداشتن اتاقت بهتر از اینکه آرامشو آسایش نداشته باشی  همیشگی هم که نیست که بخواهی تا اخر عمر اونجا زندگی کنی چشم بهم بزنی تموم میشه 

سلام به نظر من کار خوبی کردی حالا پنجره نداره مهم نیست اینکه خودت هستی و خودت راحت هستی ، اون اتاق ...

تا خرداد باید بمونم.  ببین الان تو اتاق تک نفره هستم نفسم درنمیاد واقعا . دستشویی هم تو هردوشون مشترکه فرقی نداره 

سلام به نظر من کار خوبی کردی حالا پنجره نداره مهم نیست اینکه خودت هستی و خودت راحت هستی ، اون اتاق ...

ببین تو اتاق سه نفره هم هر ماه  تغییر میکنن ثابت نیستن 

ببین تو اتاق سه نفره هم هر ماه تغییر میکنن ثابت نیستن

دیگه بستگی به روحیات طرف داره  فرض اگه من خودم شخصا باشم همین اناق تک نفره و بدون پنجره انتخاب میکنم  ، درکل شما فکر و ذهنت رو بزار برای هدفت که همون درس خوندن هست تمرکز کن رو هدفت تلاش کن دراخر نتیجه زحمت درس خوندنتو بگیری  به قول خودت شیش هفت ماهه دیگه تموم میشه میره حالا میخواد کاخ باشه میخواد یه اناق خالی  مهم هدفت هست که بهش برسی و نتیجه زحمتت رو بگیری  اون اتاق سه نفره هم هرماه یکی میاد میره شاید اصلا مسیر زندگیت عوض شه شاید اصلا از درسهات دور بشی و خیلی شاید های دیگه ، الان تازه اومدی داخل اتاق برات دلگیر هست جند روز بمونی عادت میکنی بعدش متوجه میشی کار خوبی کردی این اتاق و انتخاب کردی و انتخابت درست بوده. ، چون میتونی داخل راهرو یا همون اتاق سه نفر هم رفت و امد کنی فقط برای موقع استراحت و خواب بری اتاق خودت بهرحال درکنار هم هستید سلام علیک میکنید لوازمی لازم میشه بهم دیگه کمک میکنید  برای درس از همیدیگه کمک میگیرید.،..... 

پنجره میخوای چیکار والا راحتتری بدون سر صدا با آرامش

دیگه دیر گفتیددد دوباره برگشتم سرجام تو اتاق سه نفره و اتفاقا مسئول خوابگاه ناراحت شد کا چرا تصمیم قطعی نگرفتی