الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا اینا رو گفتن؟؟؟آدم مذهبی به نظرت این حرفا رو میزنه؟
کاری باهام کردن از هرچی دین و مذهبه زده شدم بهم گفتن آدمی که ناخن میکاره صد درصد غسلم نمیکنه.اخه نمیفهمم ب اونا چ ربطی داره.هرچی محل نمیذاشتم همش میگفت مادرش بهم هر دفعه منو میدید میگفت اونایی نجسن بچه ای هم بدنیا بیارن نجسه پاک نیست
کاری باهام کردن از هرچی دین و مذهبه زده شدم بهم گفتن آدمی که ناخن میکاره صد درصد غسلم نمیکنه.اخه نمی ...
بچه ها من خیلی خسته و نا امیدم این زندگی خیلی اذیتم کرده دارم ب تموم شدن زندگیم فکر میکنم شاید فکر کنین ضعیفم درست فکر کردین من دیگه نمیتونم ادامه بدم....پدر مادرمم بعد رفتنم کم کم میتونن با نبودنم کنار بیان..
منم با لاک مخالفم چون اعتقادمهولی اینکه به کسی که لاک میزنه بگن تو نجسیییی ( بلانسبت شما)اصلا درست ن ...
اصلا هرکسی تو گور خودش میخابه بهم گفت اونایی آرایش میکنن بوی عن میدن....کلی حرف دیگه...ولی پدر مادر من همیشه ب شوهرم محبت کردن ولی اون باهاشون بدرفتاری میکنه...این عادلانه نیست