2777
2789
عنوان

از انتخابم پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 25 پست

من نمیتونم با هیچکی از دردام بگم چون اینجا ناشناسم میگم...میشه راهنماییم کنین که چجوری خودکشی کنم همه فکر کنن با مرگ طبیعی رفتم...؟ نمیخام بعد رفتنم با حرفاشون مادرم اذیت شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که

بخدا من یه دختر معمولیم لباسام بلنده موهام کم بیرونه کلا همیشه ایجور بودم کل آرایشم یه ضدآفتابه یه ریمل یه رژ ولی اینا چیزی از من ساختن حس میکنم خیابونیم....من حال دلمو با لاک زدن ناخن گزاشتن خوب میکنم همیشه این بودم دلخوشیمه...من خوشبخت نشدم....حیف شدم...

بخدا من یه دختر معمولیم لباسام بلنده موهام کم بیرونه کلا همیشه ایجور بودم کل آرایشم یه ضدآفتابه یه ر ...

عزیزم سعی کن حساس نشی 

رفت و امدت رو کم کم به زندگیت بچسب

سعی کن با سیاست های دختر گرانبها هم رفتار شوهرت رو عوض کنی

تلاشت رو بکن

اگه آدم مذهبیه میتونی راحت تر تغییرش بدی

فی فی🫧و گل ها🌸
عزیزم سعی کن حساس نشی رفت و امدت رو کم کم به زندگیت بچسبسعی کن با سیاست های دختر گرانبها هم رفتار شو ...

کار ازین چیزا گذشته...شوهرم خیلی خط قرمزارو گذرونده.چون انتخاب خودم بوده خیلی شرمندم جلوی خانوادم...هیجوره نمیشه درستش کنم....خیلی تلاش کردم....برام دعا کن..

کار ازین چیزا گذشته...شوهرم خیلی خط قرمزارو گذرونده.چون انتخاب خودم بوده خیلی شرمندم جلوی خانوادم... ...

عزیزم💔

خیلی سخته میتونم درک کنم

ولی متاسفانه توی زندگی ، شرایطی پیش میاد که کنترلش دست ما نبوده و نیست ، خیلی از این موقعیت ها داشتم که کنترل شرایط دست من نبوده و همه چیز خراب شده 

غصه نخور درسته خودت انتخاب کردی ولی مطمئن باش اگه می دونستی اینجوری میشه قطعا انتخاب نمی‌کردی 

بذارش وای سختی های زندگی 

پذیرش این که گفتم مشکله ولی کم کم میتونی راحت بپذیری

براتون دعا میکنم به شرط لیاقت 🌹🌹🌹

فی فی🫧و گل ها🌸
خیلی خستم...الان ازش باردارم خیلی گریه میکنم همش بمن میگه بابات بی پوله نداره فلانه

وای اسی شوهرمنم این حرف را بهم میزنه 

راحت به خانوادم بی احترامی میکنه 

حالم از این جور آدم ها به هم میخوره 

آشغالاااا

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️