2777
2789
عنوان

خانما من باردارم چطور برای طلاق اقدام کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طرفی انگار تو ایران نیستی این دلایلی که میگی تو ایران لوس بودن محسوب میشه 

💩تو قانون و فرهنگمون 

طرف با دست پر میره دادگاه حق و حقوقشون نمیدن تو میخوای بری بگی فحش میده یا فعلا تهدید به حمله کرده نمیخوامش؟ دادگاه اسلامیه عزیزم دادگاه حق و انصاف که نیست 

وکیل پول میخواد؟ فردا کجا برم؟

بعضی وکلا تو فضای مجازی ممکنه یک سری نکات رو رایگان برات توضیح بدن تو اینستاگرام پیدا کن 

اگه خواستی هزینه کنی سرچ کن یه وکیل خوب تو شهر خودت پیدا کن برو ببین چی میگه 

هوش مصنوعی رایگان هم هست میتونی سوالاتت رو بپرسی طبق قانون ایران برات توضیح می‌ده 

یه مدت خوب بود دوباره شروع کرده. دیگه ازش متنفرم نمیتونم باهاش زندگی کنم. رابطه باهاش برام عین تجاوز ...

نوشتی توهین و سرزنش نکنید ولی وقتی دیدی اینقدر اخلاقش بده یا نباید بچه دار میشدی یاهم وقتی شدی همون ماه های اول سقط میکردی

آواکادو سایت🥑                                                            

یه مدت خوب بود دوباره شروع کرده. دیگه ازش متنفرم نمیتونم باهاش زندگی کنم. رابطه باهاش برام عین تجاوز ...

الان ک‌نمیتونی چون بارداری نمیشه 

صبر کن بعد زایمان اگر درست نشد ،سعی کن استقلال مالی داشته باشی اول بعد جدا شو ،طلاق خیلی سخته‌مخصوصان‌با ی بچه اگر بخای پیش خودت باشه

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

نمیشه پدرش خرجشو بده ؟ یه زندگی برام درست کنه خودش بره پی کارش

ن این فکرو از سرت بیرون کن هیچوقت نمیکنه هچین کاری باید خودت ب فکر باشی گلم طلاق راحت نیست

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879