2777
2789
عنوان

هدیه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 61 پست

نه فک نمی‌کنم میخواد به رخ بکشه‌. شاید برای پولش زحمت کشیده و میخواد بگه من توانمندم و حس قدرت بکنه. خیلی منفی تفسیر نکن.

هرچند من اصلا دوس ندارم این چیزارو نمایش بدیم و اگه شوهری بخواد خرج زنش کنه، تو متن زندگی خرج میکنه. نه فقط واسه تولد. هزینه های زندگی خیلی بالاتر از یه موبایله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فک نمی‌کنم میخواد به رخ بکشه‌. شاید برای پولش زحمت کشیده و میخواد بگه من توانمندم و حس قدرت بکنه. ...

وای دقیقاااااا منم همینو میگم ولی من پس دادم 

یعنی کار بدی کردم؟ 

حالا موبایله خیلی هم مثلا آخرین مدل نبود که بگم آیفون 17 بوده ها😂😂😂😂ولی خب

ای بابا کادو رو داده دیگه چه فرقی داره تو جمع یا خلوت.این حساسیت ها اصلا خوب نیست.اصل و ول کردی حاشیه رو گرفتی

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
کلا شوهر من خیلی دوست داره پیش خانوادم یه جوری رفتار کنه که انگار همه چی واسه من صد هست و همه چی به ...

باید ریشه شو پیدا کنی. به خیلی از عوامل دیگه بستگی داره و نمیشه راحت قضاوت کرد.

خب چرااااا؟ شوهر من نشون خانوادم میده ولی معمولا بعدا به خانواده خودش خبر میده

چون یبار طلا خرید خانوادش کاری کردن که نگو نمیدونم والا چرا 

دیگه شوهرم میگه نگو

کلا یجورین بدشون میاد پسرشون واسه زنش خرج کنه عجیب غریبن

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

ای بابا کادو رو داده دیگه چه فرقی داره تو جمع یا خلوت.این حساسیت ها اصلا خوب نیست.اصل و ول کردی حاشی ...

آخه احساس میکنم واسه دل من کاری نمیکنه واسه نشون دادن خودشه و پولش و شواف کردنش حالا خیلی هم پولدار نیستیم ولی یه همچین حسی دارم

نه ازدواج کردیم اما از زمان عقد هم اینطوری بود

خب چرا تو خونه خودتون نمیده بهت ،چه رفتار عجیبی داره هدیه رو میبره خونه پدر مادرت بهت میده ، اصلا مثلا برا خرید گوشی مگه دوتایی نمیرید خب ما همونجا می‌خریم من مثلا میذارم تو کیفم میاریم خونه ، دیگه کادو پیچ نمی‌کنیم بریم خونه خانواده ام و شوهرم بیاره جلو اونا بده بهم ، حرکت چیپیه اصلا خب که چی بقیه چیکار کنن که تو برا زنت چیزی خریدی ،نمیدونم بهش بگو بره مشاوره اگه این اخلاقش خوب نمیشه 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
وای دقیقاااااا منم همینو میگم ولی من پس دادم یعنی کار بدی کردم؟ حالا موبایله خیلی هم مثلا آخرین مدل ...

اگه جدی میگی که پس دادی، خیلی کار بدی کردی و غرورشو شکستی. ببخشیدا باورم نمیشه تا این حد یه خانم نابالغ و دلسنگ باشه

اگه جدی میگی که پس دادی، خیلی کار بدی کردی و غرورشو شکستی. ببخشیدا باورم نمیشه تا این حد یه خانم ناب ...

یعنی کارم بد بود؟ فعلا پس ندادم گوشی پیش خودمه اما بهش گفتم دلم با این گوشی نیست😑گفتم احساس میکنم واسه من نخریدی واسه شواف خودت خریدی