2777
2789
عنوان

هدیه شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 61 پست
خب چرااااا؟ شوهر من نشون خانوادم میده ولی معمولا بعدا به خانواده خودش خبر میده

آخه چه لزومی داره مرد بره به کسی بگه من برا زنم گوشی خریدم ، در کل آدم خاله زنکیه؟

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه احساس میکنم واسه دل من کاری نمیکنه واسه نشون دادن خودشه و پولش و شواف کردنش حالا خیلی هم پولدار ...

حست اشتباهه جانم.این که برای شما وقت گذاشته و خرید کرده یعنی الویتش شمایی.همیشه یه بعدی نمیشه به قضیه نگاا کرد.

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
آخه چه لزومی داره مرد بره به کسی بگه من برا زنم گوشی خریدم ، در کل آدم خاله زنکیه؟

😂😂مثلا منو سورپرایز کرد 

تولدم بود 

ولی معمولا اکثر مراسما هم خونه مامانم اینا میگیره و همونجا بهم کادو میده 

یعنی کارم بد بود؟ فعلا پس ندادم گوشی پیش خودمه اما بهش گفتم دلم با این گوشی نیست😑گفتم احساس میکنم و ...

حرفت واقعا بده؛ خدا به شوهرت صبر بده این همه زحمت کشیده. اگه شوهرت برای شوآف هم خریده باشه تو باید حس قدرتشو ارضا کنی. بعد که احساسش ارضا شد از یه روشای غیر مستقیم و به مرور زمان، کمک کنی شوآف کم بشه. اینکه زدی تو ذوقش از کار اون خیلی بدتر بوده

وا خواهر برادرن دیگه.مثلا همسر من برای من گوشی یا طلا بخره به خانوادش میگه اونا هم متقابلا چیزی بخرن به ما نشون میدن.زندگی در جریانه 

یعنی اشتباه میگم؟

بله عزیزم.نزار این روزا برات بشن حسرت.به همسرت حس اقتدار بده نه این که ضایعش کنی و بگی برای شواف خرید کرده.مردا هم یه روز صبرشون تموم میشه و زده میشن.قدر مردتو بدون

😂😂مثلا منو سورپرایز کرد تولدم بود ولی معمولا اکثر مراسما هم خونه مامانم اینا میگیره و همونجا بهم ک ...

آهان فک‌کردم همینجوری میرید اونجا به هم دیگه کادو میدید 😂😂دستش درد نکنه ولی دیگه زیاد و همه مراسما رو ببرین اونجا و به هم کادو بدین جالب نیست دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرفت واقعا بده؛ خدا به شوهرت صبر بده این همه زحمت کشیده. اگه شوهرت برای شوآف هم خریده باشه تو باید ح ...

هووووف عصبانی بودم آخه چجوری حس قدرتشو ارضا کنم؟

ببین وقتی واسه من چیزی میخره اینجوریه ها مثلا واسه مامانش هرچی خرج کنه چیزی نمیگه انگار وظیفش بوده واسه من انگار دنبال شواف هم هست

آهان فک‌کردم همینجوری میرید اونجا به هم دیگه کادو میدید 😂😂دستش درد نکنه ولی دیگه زیاد و همه مراسما ...

خب همییییینو میگم دیگه😂😂میگم چجوری بهش بفهمونم خوب نیییییست

وا خواهر برادرن دیگه.مثلا همسر من برای من گوشی یا طلا بخره به خانوادش میگه اونا هم متقابلا چیزی بخرن ...

نه ما زن و شوهر هر چی بخریم به مادرشوهرم اینا مستقیم نمیگیم تا بحثش باز بشه مثلا گوشی رو تو دستمون ببینن و بپرسن میگیم ، تا حالا طلا رو مثلا تو دستم دیدن ولی نپرسیدن ، الان مثلا شوهرم برا زایمانم که چند وقت دیگه ست یه گردنی گرفته نمیدونم کی و کجا رو کنم نمیدونم واکنششون چی خواهد بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هووووف عصبانی بودم آخه چجوری حس قدرتشو ارضا کنم؟ببین وقتی واسه من چیزی میخره اینجوریه ها مثلا واسه م ...

الان که میبینم همسر منم همین طوره.ولی برداشت من مثل تو نیست.من با خودم میگم همسرم میخواد به خانوادم ثابت کنه دخترشون خوشبخته و کمبودی توی زندگیش نداره.این ارزوی هر پدرو مادریه.مثبت فک کن