شما وقتی شوهرتون بهتون هدیه گرون قیمت میده چه حسی دارید؟ مثلا واستون یه گوشی قیمت بالا بخره و بیاره تو جمع خانواده شما بهتون بده، احساس میکنید داره پولشو به رخ شما میکشه؟ یا مثلا چه فکری میکنه؟ چرا تو خلوت دو نفره بهتون هدیه نده. با اینکه گفتید دوست دارید دوتایی باشید و خیلی اصرار کردید
یعنی کارم بد بود؟ فعلا پس ندادم گوشی پیش خودمه اما بهش گفتم دلم با این گوشی نیست😑گفتم احساس میکنم و ...
حرفت واقعا بده؛ خدا به شوهرت صبر بده این همه زحمت کشیده. اگه شوهرت برای شوآف هم خریده باشه تو باید حس قدرتشو ارضا کنی. بعد که احساسش ارضا شد از یه روشای غیر مستقیم و به مرور زمان، کمک کنی شوآف کم بشه. اینکه زدی تو ذوقش از کار اون خیلی بدتر بوده
بله عزیزم.نزار این روزا برات بشن حسرت.به همسرت حس اقتدار بده نه این که ضایعش کنی و بگی برای شواف خرید کرده.مردا هم یه روز صبرشون تموم میشه و زده میشن.قدر مردتو بدون
هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
وا خواهر برادرن دیگه.مثلا همسر من برای من گوشی یا طلا بخره به خانوادش میگه اونا هم متقابلا چیزی بخرن ...
نه ما زن و شوهر هر چی بخریم به مادرشوهرم اینا مستقیم نمیگیم تا بحثش باز بشه مثلا گوشی رو تو دستمون ببینن و بپرسن میگیم ، تا حالا طلا رو مثلا تو دستم دیدن ولی نپرسیدن ، الان مثلا شوهرم برا زایمانم که چند وقت دیگه ست یه گردنی گرفته نمیدونم کی و کجا رو کنم نمیدونم واکنششون چی خواهد بود
هووووف عصبانی بودم آخه چجوری حس قدرتشو ارضا کنم؟ببین وقتی واسه من چیزی میخره اینجوریه ها مثلا واسه م ...
الان که میبینم همسر منم همین طوره.ولی برداشت من مثل تو نیست.من با خودم میگم همسرم میخواد به خانوادم ثابت کنه دخترشون خوشبخته و کمبودی توی زندگیش نداره.این ارزوی هر پدرو مادریه.مثبت فک کن
هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍