ازش تشکر کن البته اگه آدم بدی نیست و سواستفاده نمیکنه ، من مثلا به شوهرم بعد تشکر و گذشت چند روز میگم میدونستی فلان چیز که برام گرفتی رو میبینم خیلی دلم باز میشه مثلا تازگیا برام یا سینه ریز گرفته بود مدام تعریف میکردم میگفتم ببین تو گردنم چقد خوشگله ، یا میگفتم خیلی روحیه ام عوض شده از وقتی فلان چیز برام خریدی
خودت پشت تلفن برا مادرت یا خواهرت تعریف کن پیش شوهرت بگو آره فلانی فلان چیز برام خریده خیلی خوشگله اومدم نشونتون میدم ، مثلا شوهر من اون دفعه که مامانم اومده بود لباسامو نشونش داده بودم برا اولین بار پرسید طلاتو هم نشون مامانت دادی ؟ منم با ذوق گفتم طلا رو که تحمل نکردم اون دفعه به مامانم نشون دادم
یا مثلا به شوهرم میگم فلان چیز برام خریده بودی یا فلان کار برام کرده بودی به مامانم اینا گفتم خیلی خوشحال شدن و خدا رو شکر کردن که شوهر خوبی نسیب دخترشون شده چون مامانم بخاطر من کلی زحمت کشیده واسه همین خوشحاله که آدم خوبی تو زندگی من قرار گرفت ، با این حرفا هم بهش حس قدرت و خوشحالی میدم که بخاطر کاری که اون برا من کرده خانواده ام خوشحال شدن ، هم یجوری بهش میفهمونم که هیچوقت با من بدرفتاری نکنه که این تصور خانواده ام ازش به هم نخوره