2777
2789
عنوان

وای چرا شوهراتون اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 26803 بازدید | 125 پست
چه حوصله ای داشته🤣توهم الکی قبول میکردی ول میکرد😁

بخدا چیزایی میگفت که اصلا تو زندگی من وجودنداره واون دلیل میاورد که نه هست تونمیخوای قبول کنی

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄
سرکوفت نیست پس چیهخب خیلی ها نسکل دارندکه تاپیک میزنن

😐😐 هر چی تو بگی اصن

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم نرماله یکی از این ویژگی هارو داشت تموم میکردم باهاش

✨👏😍خیلی هم عالی

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

باید و ان یکاد اویزون کنیم به تاپیک هامون😂برای منم پیش اومده شدیدترین دعوای عمرمون رو کردیم😂😂😂

خخخخ اره والا از فردا پروفایلمو به تصویر ان یکادو وچشم نظر تغییر میدم 🤣

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
بخدا چیزایی میگفت که اصلا تو زندگی من وجودنداره واون دلیل میاورد که نه هست تونمیخوای قبول کنی

الکی میگفتی الان زنگ خونه رو زدن  طلاق نامه بدستم رسید امضاش کردم هنوز جوهرش خشک نشده 😁 عجب انرژی ای داشته بنده خدا

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

عزیزم اکثر مردا همینجورین ( الان یکی میاد میخورتم)

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مال من خوبه

😅

تعریف نمیکنم نریزن سرم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹