2777
2789
عنوان

دعواهای پدر و مادرم زندگیمو داره خراب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 50 پست
وقتی میاد خونتون بگو خیلی دلم میخواد بریم بیرون و اینجوری هم بیرون رفتین وهم ایشون شاهد دعواهای پدرو ...

آخه تا کی قایمشون کنم؟😭

امروز فردا عروسی قراره بگیریم

بعدشو چیکار کنم؟

شرط گذاشتم خونه بگیریم دور از خونواده های جفتمون

امیدوارم زیر قولش نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک ۶۰ سالشونههی میخوام پناه ببرم به اون از دست ایناروم نمیشهخیلی غصه دارم

تک فرزندی 

البته که مامان و بابای خودمم همینجورن 

ولی جلو داماد بشدت ابرو داری میکنن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

نه بقران همیشه میگم هرچی مامانم بود من صد درجه مخالفش میشمبازم یه موقع هایی یه رگه هایی از رفتاراش ت ...

منم نگرانم ، همش سعی میکنم رفتارای مامانمو و بابامو بشناسم و حتی یک درصد ازشون ب ارث نبرم و یاد نگیرم.

آخه تا کی قایمشون کنم؟😭امروز فردا عروسی قراره بگیریمبعدشو چیکار کنم؟شرط گذاشتم خونه بگیریم دور از خ ...

خب میتونی با مامانت صحبت کنی که کوتاه بیاد حداقل جلو نامزدت[با لحنی که دلش برات بسوزه]نه با عصبانیت

تک فرزندی البته که مامان و بابای خودمم همینجورن ولی جلو داماد بشدت ابرو داری میکنن

نه دوتا خواهر بزرگتر دارم و یه برادر که فوت شده

یکیشون از وقتی شوهر کرده قطع ارتباط کرده با همه الان تو آرامشه

اون یکی مجرده و خونشو جدا کرده

اینام میبینن اون دوتا رفتن منو سفت چسبیدن شدن سوهان روحم

نه دوتا خواهر بزرگتر دارم و یه برادر که فوت شدهیکیشون از وقتی شوهر کرده قطع ارتباط کرده با همه الان ...

ای بابا 

اینم از شانس تو

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

خب میتونی با مامانت صحبت کنی که کوتاه بیاد حداقل جلو نامزدت[با لحنی که دلش برات بسوزه]نه با عصبانیت

والا خودشه هی میگه آبروداری کنیدا بالاخره غریبس

بعد خودش گند میزنه تو همه چی

والا خودشه هی میگه آبروداری کنیدا بالاخره غریبسبعد خودش گند میزنه تو همه چی

پس اگه میتونید و مشکلی ندارین هرچی زودتر برین سر خونه زندگیتون که نامزدتم کمتر شاهد دعوا های پدرومادر باشه

آخه هرچی بگم تف سربالاستبگم نیا خونمون، الان میگه پس خودتم میدونی چه خونواده عجیب غریبی داریبگمم بیا ...

زودتر عروسی بگیر که دیگه لازم نباشه بیاد خونه مادر پدرت همو ببینید

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

افتضاحناز دستشون دارم فرار میکنم زن آدم بی پول میشم که حداقل دیکه صداشونو نشنوم

جلو نانزدت تا میتونی از خانوادت تعریف بده از احترام گذاشتن مامان بابات جقدر بهت اهمیت میدن پول مدن بهت میرسن نمیدونم فقط هیچوقت جلوش از خانوادت اعتراض نکن و جوری وانمود کن که خیلی هوات رو دارن تا اونم قدرت رو بدونه و با خانوادت حرف بزن بگو جلوش درست رفتار کنن عزیزم الهی خدا بهت نگاه کنه و بهترینا در کنار همسرت نصیبتون بشه پر از خوشبختی و سلامتی ان شاالله

نزدیک ۶۰ سالشونههی میخوام پناه ببرم به اون از دست ایناروم نمیشهخیلی غصه دارم

اصلا جلوی نامزدت از مادر و پدرت بد نگو

تنها راهش اینه کمتر مادر پدرت رو ببینه.

زودتر عروسی بگیرین برین سر خونه زندگی تون ،

وام ازدواج گرفتید ؟

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)