2777
2789
عنوان

بعضی از دخترا بو میدن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 3476 بازدید | 120 پست
لازم نیست هر روز لباسهاشون رو بشورن ولی میتونند که یه مام یا اسپری بعد از حمام بزنند که عرقشون بو نگ ...

دقت کن ب مامی ک استفاده میکنه

الومینیوم نداشته باشه 

متاسفانه سرطان سینه توو ایران زیاد شده دور از جون دخترتونو خودمون 

مامی ک استفاده میکنه مهمهه و البته بعد از شیو استفاده نکنه هیچ وقت 

به شدت موافقم

من اولین چیزی که جذب هر آدمی میشم باهاش خوش‌بویی و تمیز بودنشه‌ یعنی کسی‌یم خیلی خوب باشه ولی بو بده جدی نمیتونم باهاش رابطه داشته باشم

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چقدر قراره مایع مصرف شه چه چیزایی ادم‌ میشنوه

چون ندیدیم فکر میکنیم نیست

وگرنه خیلیا هستن همون یک ذره مایع هم به زور فراهم میکنن

نون شب ندارن چه برسه به مایع 

جنس لباس مدرسه هم که افتضاحه هرچی بشوری همون اشه و همون کاسه

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

عزیزم البته که باید رعایت کنن ولی درمورد خط اخر پیامتون بعضیا هستن که همین که از حموم میان هم بو میگ ...

به نظر شما مشکل از غدد

الان من خودم همین مشکل دارم اگه هرروز حمام میرم

شیو کرده باشم حتی مام اسپری سفارش دادم کمی بهتر شد

هر کار بکنم نهایت چهار پنج ساعت بعدش سریع عرق میکنم

وبوی بد میده همه کار کردم

فقط نمیدونستم دکتر هست واسه عرق کردن زیاد

دکتر عمومی زیاد رفتم بهم ویتامین میدن 

هیچ کدوم نگفتن برو متخصص غدد

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
من دخترم دوران دبیرستان چون ترشحم زیاد بود پد روزانه استفاده میکردمو هفته ای یکبار ژل شستشو استفاده ...

واژننننن خیلی حساسه فقط آب خالی 

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...
کاش مد میشد هردانش اموز دو دست لباس فرم بخره

هر دانش آموز حتی از پس هزینه یک یک لباس فرم هم بر نمیاد

اینو تو مناطق محروم ک بری با وضوح درک میکنی 

شاید یه تهرانی یا از هر کلانشهر دیگه یی بتونه اینکارو انجام بده ولی هرگز به نفر از منطقه محروم نمیتونه انجامش بده

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

اتفاقا خیلی خوب گفت بعضی دخترا مادراشون چیزی نمیگه بهشون در مورد بهداشت و از سر دلسوزی گفت

دقیقا

خیلی هستن حتی ناحیه‌ی خصوصی و زیربغل رو شیو نمیکنن

هر دانش آموز حتی از پس هزینه یک یک لباس فرم هم بر نمیاداینو تو مناطق محروم ک بری با وضوح درک میکنی ش ...

درست میگین

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

درست میگین

❤️

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

دقیقاخیلی هستن حتی ناحیه‌ی خصوصی و زیربغل رو شیو نمیکنن

وای بخدا یه دختری بود موهای پاهاش از بابام بیشتر از ناحیه خصوصیش هم خیلی بوی بدی میداد می‌گفت مامانم میگه تا ازدواج نکردی حق نداری با بدنت کاری کنی 😷😷

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...
یادش بخیر مدرسه میرفتم هر روز لباسام و میشستمخط اتو مقنعه ام گردن میزدکفش هام برق میزد

من کفشامو با کهنه تمیز میکردم

میذاشتم توی یه نایلون

بعد میذاشتم‌شون تو جاکفشی😁 بوگیرم میذاشتم داخلشون

اینقدر حساس بودم

چون ندیدیم فکر میکنیم نیستوگرنه خیلیا هستن همون یک ذره مایع هم به زور فراهم میکنننون شب ندارن چه برس ...

خیلی وقتا از تنبلی و بی عاریه نه فقر

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

وای بخدا یه دختری بود موهای پاهاش از بابام بیشتر از ناحیه خصوصیش هم خیلی بوی بدی میداد می‌گفت مامانم ...

اونوقت مادر من بسته بسته ژیلت و موبر و فلان و بهمان میخره میگه دنیا مرگ و زندگیه ، شیو کنین که موقع مرگ کسی پشماتونو نبینه🤣🤣🤣