2777
2789
عنوان

بعضی از دخترا بو میدن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 3493 بازدید | 120 پست

کاش مد میشد هردانش اموز دو دست لباس فرم بخره

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی رو تمیزی حساسم از کلاسمون دنگ گرفتم اسپری خریدم بعد باهاشون حرف زدم گفتم بچها مهمتر از درس و انضباط تمیزی و بوی خوبه شما خرج چهارتا مام آرایش میکنین میاین همینو استفاده کنین هرروز یا یه روز درمیون برین حموم

اوناییم که خیلی بی نظم بودن یه گوشه گفتم بهشون

الان هرکی میاد تو کلاسمون عشق می‌کنه از هر طرف یه بو خوبی میاد

منم ابتداییم بعضی از بچها بو میدن نمیشه بهشون جبهه گرفت چون تحرکشونم خیلی زیاده ولی من خودم چپن عطر و اسپری میزنم بچهام میان میپرسن چه عطری زدی خوششون میاد اونام الکو میگیرن 

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

من دخترم. ۴ ازکلاس اول هررررروز مانتو مقنعه ش و میشورم جورابش میشورم هرشب لباساش اتو میکشم. و. یک د ...

منم جوراب ومغنه اش روهر روز میشورم دلی مانتو شلوار رو هفته ای یکبار چون کوچیک هنوز بو عرق نمیگرا

من دخترم. ۴ ازکلاس اول هررررروز مانتو مقنعه ش و میشورم جورابش میشورم هرشب لباساش اتو میکشم. و. یک د ...

منم جوراب ومغنه اش روهر روز میشورم دلی مانتو شلوار رو هفته ای یکبار چون کوچیک هنوز بو عرق نمیگرا

لازم نیست هر روز لباسهاشون رو بشورن ولی میتونند که یه مام یا اسپری بعد از حمام بزنند که عرقشون بو نگیره من که دخترم نهمه هر هفته لباسهاش شسته میشه بو نمیده خودش هم یه روز درمیان میره حمام و مام می زنه 

اینها رو سر کلاسهات بگو 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
عزیزم همه که شرایطشون یکی نیستخیلیا هستن هزینه مواد شستشو براشون سنگینهباید قناعت کنن

مگه چقدر قراره مایع مصرف شه چه چیزایی ادم‌ میشنوه

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...