2777
2789
عنوان

بعضی از دخترا بو میدن واقعا

2056 بازدید | 113 پست

معلمم 

با دخترای دبیرستانی کلاس دارم 

وقتی بهم نزدیک میشن یا میرم بالاسرشون خییییلی بوی عرق میدن همشون نه 

ولی تقریبا نصفشون بو میدن 

چیکار کنم چطور بگم ک با خودشون برسن؟ 

زیر بغل مانتوتو بشور دیگه هر روز 🤐کجاش سخته این کار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار دبیر زبان بهمون گفت برید ژل شستشوی واژن بگیرید هی اینجا خودتونو میخارید

😹😹😹😹برگام

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

راجب بهداشت صحبت کن

جدی بگو دوستان شما دخترید و اولین کاری ک بعنوان دختر باید انجام بدید اینکه بهداشت و نظافت شخصیتونو رعایت کنید

قبل اومدن ب کلاشم حمام و مسواک یادتون نره

جدی و رک

من دخترم. ۴ ازکلاس اول هررررروز مانتو مقنعه ش و میشورم جورابش میشورم هرشب لباساش اتو میکشم.  و. یک درمیون حمام.حداقل انقدر. حساسم ب بو. دندوناش مدرسه میره قبلش حتما مسواک  بعضیا واقعا بی شخصیتن

خب نمیشه هرروز لباساشونو بشورن که 

شاید رسیدگی میکنن ولی خب هوا گرمه و مدرسه و جنس لباس مدرسه هم جوری نیست که جلوی عرق رو بگیره بدتر باعث عرق میشه

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

عزیزم البته که باید رعایت کنن ولی درمورد خط اخر پیامتون بعضیا هستن که همین که از حموم میان هم بو میگیرن 

پدرمادرا باید بهشون کمک کنن یه دکتر غدد که میتونن ببرن شاید مشکل فقط از بهداشت نیست