2777
2789
عنوان

بعضی از دخترا بو میدن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 2834 بازدید | 119 پست
من دخترم. ۴ ازکلاس اول هررررروز مانتو مقنعه ش و میشورم جورابش میشورم هرشب لباساش اتو میکشم. و. یک د ...

یه مقدار افراط نمی کنین؟  به جز جوراب بقیش هفته ای یه بار کافیه چون بچه ابتدایی معمولا بو عرق نمیده.  بعد بلوغ بو میدن

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جوراب ومغنه اش روهر روز میشورم دلی مانتو شلوار رو هفته ای یکبار چون کوچیک هنوز بو عرق نمیگرا

دختر منم بو نمیگیره اصلا ،منتها مقنعه ش. سفید. بچه ها مداد میکشن.  خود کار میکشن.  یا.  لباساش.  من. یکم بیش ازحد حساسم

ک اشتباه هم هست

یه مقدار افراط نمی کنین؟ به جز جوراب بقیش هفته ای یه بار کافیه چون بچه ابتدایی معمولا بو عرق نمیده. ...

اخه مقنعه ش و دوستاش مداد میکشن. خودکار ی میشه.کلا ب لک لباس واینا خیلی حساسم ،،،خودمم میدونم افراط میکنم. اصلا. گردن برام نمونده ازبس اتو میکشم🥺 متاسفانه  خیلی ب تمیزی لباس تومدرسه حساسم ،،خودمم همیشه  مدرسه میرفتم واکس برای کفشمم می‌بردم.برای دخترمم شونه می‌ذارم. عطر 

اصلا. خیلی خودم و اذیت میکنم.  ب دفتر وکتاباشم همینقدر حساسم ازبس گل و بوته میکشم و حساسم. گردنم نابودشده

اخه مقنعه ش و دوستاش مداد میکشن. خودکار ی میشه.کلا ب لک لباس واینا خیلی حساسم ،،،خودمم میدونم افراط ...

ای بابا.  تمیز و مرتب بودن خیلی خوبه.  ولی سعی کن رو خودت کار کنی.  باور کن بچه تو اون سن همون هفته ای یبار کافیه.  بهش بگو به دوستاش بگه مداد نکشن.  خودتو خیلی اذیت می کنی.  دفتراش هم به خودش بسپر.  خودت کار خودتو سخت می کنی.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

خیلی همه هم سرزنشم. میکنن،، حق باشماست🥺

🩷🩷🩷 انشاءالله که حالت بهتر میشه دوست من.  البته قصد من سرزنش نبود.  خود منو هی سر کارام سرزنش می کنن

دختر منم بو نمیگیره اصلا ،منتها مقنعه ش. سفید. بچه ها مداد میکشن. خود کار میکشن. یا. لباساش. من. ...

بله حساس نباش خودت اذیت میشی .منم دخترم کلاس اول بود همه چیو کنترل میکردم .خیلی بهم سخت میگذشت الان خیلی راحت تر میگیرم رفتار دخترمم تغییر کرده کم تر استرس داره

بله حساس نباش خودت اذیت میشی .منم دخترم کلاس اول بود همه چیو کنترل میکردم .خیلی بهم سخت میگذشت الان ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

حق باشماست. ،،،دقیقا. استرسی شده دخترم. ،،،باید روخودم کارکنم.  و دست بردارم ازاینکارم  بیشتر ب دخترم. آسیب میزنم واقعا