2777
2789
عنوان

با دیدن چه رفتاری از چه کسی فهمیدی خودت خیلی ساده لوح و بی سیاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 31 پست
با احترام مخالفمآدم بدجنس و ریاکار و دروغگو رو کاری ندارممثلا کسی که بلده به موقع ساکت بشه به موقع خ ...

خدارو شکر توی کل خاندان خودم و شوهرم همچین  فردی وجود نداره 😄

درسته با دروغ  و دورویی و‌.... کلی کاراشونو پیش میبرن ..اما این مدل سیاست ندارن کلا . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

از بس خودمم فحش دادم بابت پر حرفیم و لو دادن اطلاعاتم انگار جمع ساکت باشه باید من دلقک اونا رو سرگرم ...

چند ماهی میشه که شروع کردم هم تو جمع فامیل هم همکارا قبلا خیلی حرف می زدم الان حرف زدنمون نصف کردم و باعث شده بیشتر فکر کنم خیلی راضی ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال میوه خشک کرده بودم (سایه خشک)دوستم خورد خیلی خوشش اومد بهش دادم

امسال تلفنی صحبت میکردم باهاش گفت دارم میوه خشک میکنم اگه خوب شد برات میارم(حالا من کلی میوه خشک کردم خودم)گذشت تا رفتیم پیک نیک نشسته بودیم از میوه خشکای من میخوردیم گفت راستی بهت گفتم همه میوه خشکای من کپک زد من ساده خر کلی تعجب کردم و ناراحت شدم که ای وای مگه تو هوای ازاد نذاشته بودی و فلان

بعدا دخترش(ده سالشه)از دهنش در رفت که مامانش درست کرده بهش قول داده بودم امسال هم میوه خشک و لواشک بهش بدم هربار دیدمش فقط گفتم برات کنار گذاشتم و دیگه به روم نیاوردم

ادم خسیسیه

انگار من چشمم به دویست گرم لواشکی بود که اون بهم‌بده 

والا سیاست نداشته دروغگو بوده

سیاست به خرج داد دروغ بگه که بهم لواشک نده دیگه

چند تا از کارای دیگه اش رو بگم میفهمی چقدر با سیاسته

به پیشنهاد خودشون رفتیم پاساژ گردی با شوهر و بچه هامون شوهرم و شوهرش رفتن داخل یه بوتیک برند شوهرش یه پیراهن مارک برداشت دست کرد تو‌جیباش هر چی گشت کارتشو پیدا نکرد که حساب کنه (بنده خدا واقعا در جریان نبود)دوستم و کشید کنار بهش گفت من کتم رو عوض کردم گفتم کارتام رو بذار تو‌این کتم چرا نذاشتی اونم خودشو زد به مظلوم نمایی که ای وای یادم رفت شوهرش شر شر عرق میریخت مگه میشه ادم میاد پاساژ عابر بانکشو یادش بره شوهر من رو حساب معرفت خریدشو حساب کرد۴ تومن

خیلی موقعیت ضایعی بود 

یه ساعت بعد میخواستیم از هم‌ خداحافظی کنیم به بچش یاد داد  بگه گرسنمه با جیغ و گریه و رو زمین غلتیدن شوهر من برد رستوران ۴ تومنم اونجا

بارها این اتفاق افتاده و هر بار به نحوی این دوستم خودشو زده به مظلوم نمایی 

فیلم مختار ببینی تازه میفهمی سیاست یعنی چی ،به نظرم خیلی آدم زرنگ و آینده نگری بود ،از اون فیلم خیلی چیزا یاد گرفتم رفتی به مذهبی بودن یا نبودن نداره ،منظورم میدونست کی چه حرفیو بزنه یا چه کاریو انجام بده 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
به نظرم بد ذاته باش قطع رابطه کن

شوهرامون همکارن راستش نمیشه کات کنم

اینم بگم هر چقدر خودش خسیس و بد ذاته شوهرش مثل برادر هوای شوهرمو داره تو‌محل کار

و خوبیش اینه اصلا به این رفتارای زنش بها نمیده سعی میکنه کارای دوستمو جبران کنه بنده خدا هر چند دوستم خیلی حرص میخوره😅

چند ماهی میشه که شروع کردم هم تو جمع فامیل هم همکارا قبلا خیلی حرف می زدم الان حرف زدنمون نصف کردم و ...

خیلی خوبه ولی من با ماهیت پر حرفیم مشکلی ندارم چون خیلی جاها شده کلی ارتباط گرفتم با ادمای مختلف ذاتم برونگراست با این مشکل دارم سفره دلم برای همه باز می کنم اطلاعات بیش از حد می دم

خیلی خوبه ولی من با ماهیت پر حرفیم مشکلی ندارم چون خیلی جاها شده کلی ارتباط گرفتم با ادمای مختلف ذات ...

خوب منم مثل شما بودم لذت می بردم از پر حرفیم منم برونگرام اما تو پر حرفیه مه آدم همه چیو میگه الان که کمش کزدم خیلی راضی ترم

مثل خودش رفتار کن یا طوری رفتار کن که ازش رو دست نخوری زرنگ کار خودت باش

انقدر خنگم من یه هفته بعد منظورشو میفهمم

ببین مثلا یه بار اومدن خونمون شوهرش یه پیراهن خیلی خوشگل ترک گرفته بود برای بچه هام با یه دسته گل کوچیک این لجش گرفته بود که کادوی به اون گرونی شوهره خودش تنها رفته گرفته(اگه خودش میرفت خرید با یه جوراب کارو جمع میکرد)

بعد از شام اقایون اون طرف بودن گل روی اپن تو گلدون اب بود من تشکر کردم که وای چقدر زحمت کشیدین چقدر بوی قشنگی دارن این گلا و این حرفا گفت خواهش میکنم عزیزم یه پسر خوشگل گل فروش پشت چراغ قرمز انقدر پیله کرد بهمون تا مجبور شدیم گل خریدیم ازش من اون لحظه نفهمیدم منظورش چیه😂

چه لزومی داشت بگه از دست فروش خریدیم گله انقدر خوشگل بود من فکر کردم از گلفروشی گرفتن🤣