زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
زنگ چند وقت یکبار میزنی؟من خودم خیلی دیر به دیر زنگ میزنم . خیلی اذیتم کرده روانم نمیکشه حتی زنگ بز ...
من ک اعصابم خیلی خیلی ضعیف شده.و اخلاق بدی ک داره.بد منو ب خواهر دیگم میگه بد خواهرمو ب من میگه.و بدتر از همه بد خواهر دو ب زن برادرم میگه.اصلا نمیدونه نباید هر حرفی رو زد.
نه فقط مامانمو دوس دارم اونم برم اونجا بابامو ببینم حالم بد میشه خیلی عذابم داده هنوزم ازش متنفرم بر ...
منم دلم واسه بابام تنگ میشه
امیدوارم مامانم بمیره و بتونم راحت بابامو ببینم
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ک اعصابم خیلی خیلی ضعیف شده.و اخلاق بدی ک داره.بد منو ب خواهر دیگم میگه بد خواهرمو ب من میگه.و بد ...
خدا به تو هم تحمل و صبر بده
هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد
منم دو ماه ی بار میرم دو سه روز ی بارم زنگ میزنم زیاد دختر دوست ندارن کشته مرده ی پسر هستن اگه میرم همش میگن بچه هات اذیتت میکنن و شلوغی میکنن منم بخاطر دوتا پسرام نمیرم که اذیت نشن