زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا ی همسایه داشتیم رفت کل ارث رو زد به اسم پسرش سر ماه نشده عروس و پسرش از خونه انداختنش بیرون ی قرونم به دختراش نداد آخرشم تا مرد همین دخترا نگهش داشتن چند روز هم فوت کرد حتی عروس و پسرش نیومدن مجلس ترحیم
واقعا چرا بعضی خانواده ها پسر دوستن؟واقعا برام سواله؟چرا برای چی
زنایی ک پسر دوستن بخاطر شوهر چلمنگه
مردایی ک پسر دوستن بخاطر خود چلمنگ تنبلشونه میخان پسره تاج و تختشونو بگیره و کمکشون باشه و اسمشونو سربلند کنه و
فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
فعلا ک پیششونم ولی وقتی برم دیگه رومم اینطرف نمیکنم شاید ماهی ی بار زنگ بزنم
چرا
زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
دقیقا ی همسایه داشتیم رفت کل ارث رو زد به اسم پسرش سر ماه نشده عروس و پسرش از خونه انداختنش بیرون ی ...
چه حماقتی کرد...
واقعا چه فعل و انفعالاتی تو مغزشون رخ میده این کار رو کنند؟؟؟
بیچاره دخترااا
حالا یه بنده خدایی فوت کرده بود،پدرِ اموال یا خونه رو زد به اسم پسر.ولی پسر خرج سوم و هفتم رو نداد یا اکه داد خیییلی کم داد.دامادها دادن،یکی از دامادها میگفت من چرا بدم...خب حق داره دیگه...
همگی به ریسمان محکم الهی چنگ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻
چون هر چی بدبختی دارن مال منه خسته شدم میخام برا خودم باشم
فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔