2777
2789
عنوان

چند روز یکبار به خونواده تون سر میزنید یا زنگ میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂آره حالا همین پسر ارث رو میکشه باالااا

دقیقا ی همسایه داشتیم رفت کل ارث رو زد به اسم پسرش سر ماه نشده عروس و پسرش از خونه انداختنش بیرون ی قرونم به دختراش نداد آخرشم تا مرد همین دخترا نگهش داشتن چند روز هم فوت کرد حتی عروس و پسرش نیومدن مجلس ترحیم 

سکوت سرشار از ناگفته هاست
واقعا چرا بعضی خانواده ها پسر دوستن؟واقعا برام سواله؟چرا برای چی

زنایی ک پسر دوستن بخاطر شوهر چلمنگه 

مردایی ک پسر دوستن بخاطر خود چلمنگ تنبلشونه میخان پسره تاج و تختشونو بگیره و کمکشون باشه و اسمشونو سربلند کنه و 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

من‌هیچوقت‌نمیبخشمشوننمیدونن‌من‌تو‌زندگی‌چه‌کشیدم‌بابام‌‌ه‌چی‌داشت‌خرج‌دو‌تا‌پسراش‌کرد‌‌‌هنوزم‌میکنهد ...

🫂منم‌حرفاایی بهم‌زدن که تا آخر عمر بادم‌میمونه و دلم‌رو میسوزونه..

خیلی بی حس شدم نسبت بهشون.

دقیقا ۱۹مهر بدترین حرف رو شنیدم،یک ماه شده.ماهگردش بود😏

دقیقا همه چی در بهترین زمان براش جور کردن اونوقوت ماااا

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

زنایی ک پسر دوستن بخاطر شوهر چلمنگه مردایی ک پسر دوستن بخاطر خود چلمنگ تنبلشونه میخان پسره تاج و تخت ...

اره سربلندیه براشون.

با اینکه میبینن پسرای دیگه چیکارا کرده ولی باز متوجه نیستن و همون رفتارها رو نشون میدن.(پسر پرستی)

فعلا ک پیششونم ولی وقتی برم دیگه رومم اینطرف نمیکنم شاید ماهی ی بار زنگ بزنم

چرا

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
دقیقا ی همسایه داشتیم رفت کل ارث رو زد به اسم پسرش سر ماه نشده عروس و پسرش از خونه انداختنش بیرون ی ...

چه حماقتی کرد...

واقعا چه فعل و انفعالاتی تو مغزشون رخ میده این کار رو کنند؟؟؟

بیچاره دخترااا 

حالا یه بنده خدایی فوت کرده بود،پدرِ اموال یا خونه رو زد به اسم پسر.ولی پسر خرج سوم و هفتم رو نداد یا اکه داد خیییلی کم داد.دامادها دادن،یکی از دامادها میگفت من چرا بدم...خب حق داره دیگه...

🫂منم‌حرفاایی بهم‌زدن که تا آخر عمر بادم‌میمونه و دلم‌رو میسوزونه..خیلی بی حس شدم نسبت بهشون.دقیقا ۱ ...

پدر‌من‌برا‌پسرا‌ماشین‌خرید

خیلی‌بذل‌از‌طرفشون‌داد

کمک‌خرج‌خونه‌براشون‌هست

مادرم‌‌با‌حرفاش‌‌هزار‌بار‌دلم‌سورنده‌چه‌میشه‌کرد‌

پدر‌من‌برا‌پسرا‌ماشین‌خریدخیلی‌بذل‌از‌طرفشون‌دادکمک‌خرج‌خونه‌براشون‌هستمادرم‌‌با‌حرفاش‌‌هزار‌بار‌دلم ...

خانواده منم‌تا جا داشتن ببخشید تو ک..ن عروس و پسر ریختن،زندگی ما رو داغون کردن حالا زبون اونا درازه

چرا

چون هر چی بدبختی دارن مال منه خسته شدم میخام برا خودم باشم 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔