2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم به وزن ایده الت برسی  تو زمان شیر دهی خیلی سخته رژیم خدا کمکت کنه

فاطمه جان  بالای برگه  رژیمم زده برام ۱۳۰۰ کالری ولی حساب که میکنم یکم بیشتر میشه

وزن اولیه=74/500  70/500   ۶۷/400  ۶۸/600  
فاطمه جان  بالای برگه  رژیمم زده برام ۱۳۰۰ کالری ولی حساب که میکنم یکم بیشتر میشه

منم باید برم دکتر تغذیه ؟ 

چند روزه که شروع کردی ؟ 

چیزی کم کردی ؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

منم باید برم دکتر تغذیه ؟  چند روزه که شروع کردی ؟  چیزی کم کردی ؟

تازه اولین روزه شروع کردم برات میفرستم فردا پسرم اروم نمیگیره بخام بنویسم 

تازه اولین روزه شروع کردم برات میفرستم فردا پسرم اروم نمیگیره بخام بنویسم 

هروقت گفتی خواستی خبرم کن ..موفق باشی 

یاعلی 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

صبحانه :کیک خانگی ۱۲۰گرم معادل ۲۰۰ ک +شیر یک لیوان ۱۰۰ ناهار: برنج ۱۲۰ گرم ۱۲۰ +انواع خورشت کم چرب ۲۰۰+سالاد ۵۰  عصرانه :میوه جات ۲۵۰ گرم ۲۰۰شام : نان ۴۰ گرم ۱۰۰+جگر گوسفند ۱۵۰ گرم ترجیحا کبابی ۲۵۰+دوغ یک لیوان ۵۰

برنج ۱۲۰ گرم میشه ۱۲ قاشق خورشت ب اندازه ی فنجون متوسط سالادم هر چی ظهر میتونی بخور اشکال نداره  ولی دیگه ن زیاد زیاد