2777
2789
عنوان

کات کردم رابطه یه هفته ای رو

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 81 پست
پس باید هر خاستگاریم برای دختر بیاد باهاش یک دور عشق وحالم بکنه شاید بخواد آشنا بشن به قصد ازدواح یع ...

چقدر حرفات بی سر و ته هستن ! مگه پسره اسم ازدواج آورده که اسی بخواد توهم عروسی بزنه ! پسری که دوس دختر میگیره فکر همین چیزاس.. کسی هم بدش میاد بهتره سمت پسرای تو خیابون نره . 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خیلی ها بخاطر عجله ای که درامر ازدواج دارن انتخاب اشتباهی میکنن

اصلا میدونید چیه 

این تیپ پسرا خیلی هم خطرناک هستن 

چون در اثر روابط متعدد 

قطعا hpv دارن 

حالا این hpv یکسری سویه هاش هست 

سرطان دهانه رحم ایجاد میکنه برای زن 

که دکترا مجبور میشن برای گسترش پیدا نکردن سرطان 

دهانه رحم رو بردارن 

حالا دهانه رحم بسیار مهمه چون علنا زمانی که فرد باردار میشه 

این دهانه رحم هست که اون جنین رو نگه میداره ! 

یعنی چی ؟ یعنی خانومه شانس فرزند آوری رو از دست میده 

برای همینه که قبل ازدواج فرد اصلا نباید روابط خارج از ازدواج داشته باشه 

چون خیلی پر ریسک و خطرناکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حرفات بی سر و ته هستن ! مگه پسره اسم ازدواج آورده که اسی بخواد توهم عروسی بزنه ! پسری که دوس دخ ...

پایین تر یه کامنت گذاشتم که فردا اون پسر خیابون تشریف ببره خواستگاری سنتی 

چه ممکنه بشه 

بخونش لطفا 

اصلا میدونید چیه این تیپ پسرا خیلی هم خطرناک هستن چون در اثر روابط متعدد قطعا hpv دارن حالا این hpv ...

دقیقا علاوه به شناخت شخصیتی باید از سالم بودن فیزیکی طرف هم مطمعن شد

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

توی رفتار و گفتار ش چه نشونه هایی هست ؟

از حرف زدم فرد از رفتار فرد میشه شناختش 

مثلا وارد یه بحث مسخره مثل س ک س بشین باهاش ببینین تا چه اندازه جلو میره یه جور آزمایشش کنید که خودشم ندونه

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

چقدر حرفات بی سر و ته هستن ! مگه پسره اسم ازدواج آورده که اسی بخواد توهم عروسی بزنه ! پسری که دوس دخ ...

اوکی حرفای من  بی سروته هستن صدنفر دیگه هم همینا رو گفتن بد دونستن حتی خود اسی ،به جز چند نفر، همین چیزا رو طبیعی نشون میدید که بیماریهای مقاربتی تو ایران اوج گرفته از هرپنج نفر سه نفر  اچ پی وی داره فقط بخاطر همین بی بندوباریه که هرکس به هرکی رسید باهاش رابطه هم داشته باشه یک چیزی به اسم پاک بودن هم هست

💍❤️