2777
2789
عنوان

کات کردم رابطه یه هفته ای رو

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 81 پست
وای آره 🗿😐🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️متأسفانه مردای الآن خیلی پررو شدن

واقعاا من یعنی دخترا‌ رو میبینم میگم چطور اینقدر خوشگلن‌ و اون مرد بهشون‌ خیانت کرده

Always 🐢☘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس پسرا واسه چی دوست میشن

۱-درست و حسابی هاش برای آشنایی ( اونم نهایتا دوـ سه جلسه طرف بره کافه حرف بزنه ) 

بعد هم زیر نظر خانواده ها آشنایی شون رو ادامه بدن 

۲ـ لاشی ها ش برای همین چیزا 

وا مگه یک خانم کالا هست که به هرکی رسیدبهش بوس ولب بده یعنی ارزش یک خانم اینقدر پایینه

میتونه از اول وارد همچین رابطه ای نشه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

واقعاا من یعنی دخترا‌ رو میبینم میگم چطور اینقدر خوشگلن‌ و اون مرد بهشون‌ خیانت کرده

ذات خراب باشه همینه دیگه 😶 می‌خوان همه جور دختر امتحان کنن بدونن مزه هر کدوم چطوریه

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

کسایی که میان میگن وای خوب شد کات کردی فلان متولد دههه ۵۰ و ۶۰انمن سنم بهت نزدیکه و به نظرم کاملا عا ...

اتفاقا اشتباه میکنی یسری چیزا عاادی نییت 

من پارتنر خودم ۳ ماه طول کشید که فقط دستمو بگیره 

کی گفته هنوز نمیشناسیش انقده اجازه بدیم بهمون نزدیک بشه و خودمونو در اختیارشون بداریم

میتونه از اول وارد همچین رابطه ای نشه

خب شاید بخواد بایکی آشنا بشه به قصد ازدواج مگه باید حتما این چیزا هم باشه طرف بوده میگه۴سال دوست بودیم دستشم بهم نخورد هرکاری بود بعد ازدواج نه که دفعه دوم بخواد عشق وحال کنه

💍❤️

خدا بهت رحم کرده

آقا حسام پسر خوب رو از کجا میشه تشخیص داد ؟ 

مثلا خواستگار سنتی میاد از کجا تشخیص بدیم 

قبلا از این اخلاقها دوره مجردی نداشته 

من از پسر دسته چندم بدم میاد 😡

اهل دوستی هم خودم هیچ وقت نبودم خداروشکر 

اما خواستگار سنتی داشتم 

کسایی که میان میگن وای خوب شد کات کردی فلان متولد دههه ۵۰ و ۶۰انمن سنم بهت نزدیکه و به نظرم کاملا عا ...

پس باید هر خاستگاریم برای دختر بیاد باهاش یک دور عشق وحالم بکنه شاید بخواد آشنا بشن به قصد ازدواح یعنی چی بوس ولب می‌خواسته ،اگه به تفاهم نرسیدن چی منم هم دوره های اسی هم ولی کاملا غیر طبیعیه

💍❤️

تو تایم دوستی هم قرآن بخونن ؟

نه باهم آشنا بشن 

حرف بزنن در مورد آینده و برنامه شون 

در مورد اخلاق و روحیاتشون 

اگر بهم خوردن ادامه بدن 

فکر میکنی الان hpv چرا زیاد شده ؟

حالا فکر نکنی من الان چادر سرمه تو خونه پشت موبایل دارم برات پیام میذارم 

اصلا مذهبی نیستم  

آقا حسام پسر خوب رو از کجا میشه تشخیص داد ؟ مثلا خواستگار سنتی میاد از کجا تشخیص بدیم قبلا از این اخ ...

مرحله اول تحقیق از مجرد های اون منطقه درمورد اون پسره کسایی که هم گروه اون هستن

مرحله بعد از رفتار و گفتار شخص که میشه یه مدت آشنایی موقت تا بعد انشالا ازدواج

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

آقا حسام پسر خوب رو از کجا میشه تشخیص داد ؟ مثلا خواستگار سنتی میاد از کجا تشخیص بدیم قبلا از این اخ ...

خیلی ها بخاطر عجله ای که درامر ازدواج دارن انتخاب اشتباهی میکنن

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه