الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا مگه یک خانم کالا هست که به هرکی رسیدبهش بوس ولب بده یعنی ارزش یک خانم اینقدر پایینه
میتونه از اول وارد همچین رابطه ای نشه
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
خب شاید بخواد بایکی آشنا بشه به قصد ازدواج مگه باید حتما این چیزا هم باشه طرف بوده میگه۴سال دوست بودیم دستشم بهم نخورد هرکاری بود بعد ازدواج نه که دفعه دوم بخواد عشق وحال کنه
کسایی که میان میگن وای خوب شد کات کردی فلان متولد دههه ۵۰ و ۶۰انمن سنم بهت نزدیکه و به نظرم کاملا عا ...
پس باید هر خاستگاریم برای دختر بیاد باهاش یک دور عشق وحالم بکنه شاید بخواد آشنا بشن به قصد ازدواح یعنی چی بوس ولب میخواسته ،اگه به تفاهم نرسیدن چی منم هم دوره های اسی هم ولی کاملا غیر طبیعیه