2777
2789
عنوان

ترک های عزیز دلیل این جریان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا پسرا مشکل اخلاقی زیاد دارند میگن حداقل یه نره خری از قوم خودت باشه که راحت تر اخلاق گندشو تحمل کنی مگه مرد کرد خوبه؟ یا مرد عرب؟ یا مرد بلوچ؟ یا مرد لر؟هر کدوم عقب ماندگی های خاص خودشون رو دارند بلااستثنا 

به عرب دختر دادن هم حرف و حدیث داره به شمالی هم دختر بدی یه چیزایی میگن که همه شنیدیم و میدونیم کلیشه های هر قوم چیه کلا به قوم دیگه دختر ندین

چون دخترای ترک زرنگ وشجاعن ولی مردهاشون باغیرت اکثریت دست بزن دارن ها میزنن یعنی خورد وخمیر میشی

وا نه کی گفته دست بزن دارن 😐

سر زنشون داد و بیداد میکنن ولی دست بزن ندارن 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

بخاطر فرهنگی که توش بزرگ شدیم دخترای ترک از اول اینو یاد گرفتن با ملاحظه باشن با سلیغه باشن احترام پدرو برادر نگه دارن پس در نتیجه با شوهر هاشون هم خوب رفتار میکنن و تو زندگی مشترک سازگار تر هستن.   ولی مرداشون  واسه خود ترکا خوبنا.  ولی از فرهنگ دیگه که میان عروس ترکا میشن خوب ترکا یکم انتظاراتشون از عروس زیاده مرداشون انتظاراتشون زیاده دخترای ترک زیاد  سرخود نیستن و خوب مستقل بودن زیاد دخترای فارس یکم اذیت کنندس واسه ترکا البته ادمها همه مثل هم نیستن. 

چون دخترای ترک زرنگ وشجاعن ولی مردهاشون باغیرت اکثریت دست بزن دارن ها میزنن یعنی خورد وخمیر میشی

بله دست بزنم دارن 

جوشین

زود قاطی میکنن

ترکا فقط با خودشون میتونن بجوشن

اگر ترک نباشی قطعاً اذیت میشی