الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله دست بزنم دارن جوشینزود قاطی میکننترکا فقط با خودشون میتونن بجوشناگر ترک نباشی قطعاً اذیت میشی
اره این که با خودشون خوب میجوشن بخاطر اینه که ترکی صحبت کردن عالم دیگه ای داره بعد میای با یه فارسی زبان صحبت کنی ایم کلمات رو میخوای معنی کنی اصلا چیز مسخره ای در میاد بخاطر همین جوشیدن با فارسها سخته
بیشتر اینایی که میگن من خودم ترکم اصلا ترک نیستن مردای ترک دست بزن ندارن حرمت زن و نگه میدارن
مرد ترکم مثل همه مردهاست ممکنه دست بزن هم داشته باشه ولی بله حرمت خانواده رو بیشترشون حفظ میکنن اما اینکه بگی اکثریت یعنی راجب ده ها میلیون ادم حرف میزنی و..
بخاطر فرهنگی که توش بزرگ شدیم دخترای ترک از اول اینو یاد گرفتن با ملاحظه باشن با سلیغه باشن احترام پ ...
بر خلاف اون چیزی که مجازی نشون داده دخترای فارس محدودیت هایی تو خانوادشون دارن بجز تهران و کرج مخصوصا تو شهرای فلات مرکزی ایران ولی دخترای ترک استقلال رو درکنار همسرداری حفظ میکنن