2777
2789
عنوان

ترک های عزیز دلیل این جریان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و چقدر خوبه ها نه یعنی برای خودمون

والا مایی که بابا و داداشمون شدید غیرتین خیلی خوبه ، من دوست پسر فارس داشتم اصلا سیب زمینی بود انگار 

البته جمع نمی بندم از شانس من این اینجوری بود 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

بله دست بزنم دارن جوشینزود قاطی میکننترکا فقط با خودشون میتونن بجوشناگر ترک نباشی قطعاً اذیت میشی

اره این که با خودشون خوب میجوشن بخاطر اینه که ترکی صحبت کردن عالم دیگه ای داره بعد میای با یه فارسی زبان صحبت کنی ایم کلمات رو میخوای معنی کنی اصلا چیز مسخره ای در میاد بخاطر همین جوشیدن با فارسها سخته

قرار نیست چون ترکی هر حرفی منفی رو به قومت نسبت بدی جواب سوال منو ندادی چجوری رفتار اکثر مردای ترک ر ...

بیشتر اینایی که میگن من خودم ترکم اصلا ترک نیستن 

مردای ترک دست بزن ندارن حرمت زن و نگه میدارن

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

بیشتر اینایی که میگن من خودم ترکم اصلا ترک نیستن مردای ترک دست بزن ندارن حرمت زن و نگه میدارن

مرد ترکم مثل همه مردهاست ممکنه دست بزن هم داشته باشه ولی بله حرمت خانواده رو بیشترشون حفظ میکنن اما اینکه بگی اکثریت یعنی راجب ده ها میلیون ادم حرف میزنی و..

☺️

بخاطر فرهنگی که توش بزرگ شدیم دخترای ترک از اول اینو یاد گرفتن با ملاحظه باشن با سلیغه باشن احترام پ ...

بر خلاف اون چیزی که مجازی نشون داده دخترای فارس  محدودیت هایی تو خانوادشون دارن بجز تهران‌ و کرج مخصوصا تو شهرای فلات مرکزی ایران ولی دخترای ترک استقلال رو درکنار همسرداری حفظ میکنن

☺️