2777
2789
عنوان

چرا خالم این‌جوری می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 45 پست
توهم نگو من جات باشم بی سروصدا میرم بزرگ سالانه دیپلم میگیرم بعد میرم پیام نور بدون کنکور دانشگاه،بع ...

ممنون یعنی میشه منم  بتونم درس ادامه بدم  ؟؟ 

آخه ما نگیمم مامانمم میگه . نمیشه از مامانمم چیزی پنهون کنم . گیر کردم

به مامانت بگید که نگه.اولش شاید مخالفت کنه ولی به مرور حرفتون روش تاثیر میزاره

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت مثل من ساده س مامانم زنگ میزنه میگه چخبر چخبر همه چی رو میگم بعد به ذوق م میزنه وقتی من میگم چخبر میگه هیچی خبرا رو یک طرفه میگیره گوشی رو قطع میکنه منم چند وقت میگم هیچ جا نرفتم هیچ خبری ندارم تمام

جالب اینه همین خالم وقتی زنگ میزنه مامانم فقط تند تند میگه چخبر چخبر ؟ خب دیگه چخبر ؟

بنده خدا خیلی به خاله اعتماد داره به هرحال خواهرشه ولی خاله باسیاسته

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

برو ادامه تحصیل بده بعد ببین چه رشته ای دوست داری کنکور تجربی/انسانی/هنر/زبان میتونی بدیمیتونی بری ک ...

من یکجوری دارم حس میکنم که دیگه از من همه چیز گذشت تموم شد. روحیه گرفتم ممنون . راجع به آیلتس میشه بگید ؟ دانشگاه باید برم یا با همون دیپلم میشه تدریس کرد ؟ دختر خاله ام یازدهمه داره  کامپیوتر تدریس می‌کنه حقوق میگیره ولی نمیدونم چی اصلا نگفتن

ممنون یعنی میشه منم بتونم درس ادامه بدم ؟؟

چرا نشه....چراخودتچ باور نداری...وقتی آرزوی یه چیزی تو ذهنت افتاده یعنی قراره بهش برسی وگرنه چرا هی بهش فکر کنی ببین من استخدامی تا سن ۳۲سالگی میشد شرایطش بود اون موقع بعدمن اون سال اصلا رشته منو نمی‌خواستن ولی ومن توکله ام افتاده بود برم سرکار...یادمه توحیاط خونمون نشسته بودم میگفتم خدایا حالا که شرایطش واسه من جورنیست چرا توسرمن انداختی من حالیم نیست من میخام چرافکرمو درگیر کردی..یهوزد اعلام کردن تا۳۵میتونن شرکت کنند ومن چهل روز فقط عصرا بدون اینکه کسی بدونه با گوشی حتی کتابم نداشتم می‌خوندم 

چرا نشه....چراخودتچ باور نداری...وقتی آرزوی یه چیزی تو ذهنت افتاده یعنی قراره بهش برسی وگرنه چرا هی ...

میشه بگید شغلتون چیه شما معلومه خیلی پشتکار داشتید