2777
2789
عنوان

چرا خالم این‌جوری می‌کنه

431 بازدید | 45 پست

خالم یکسره با مامانم تلفنی صحبت میکنن مامانم جیک بوک مارو میگه ما هم همینطور چون خاله ام از خودمون میدونیم .... ولی اون دختراش امسال جفتشون شاغل شدن به ما نگفته . یکیشون خیاطی میخونه و انگار همزمان لباس کارگاهی میدوزه . یکیشون کامپیوتر تدریس می‌کنه جفتشون دهه هشتاد هستن . من و خواهرمم همینطور. ولی ما درس ول کردیم و ازدواج کردیم و همیشه پیش همین خاله ام گفتم که دلم میخواد برم بزرگسالان دیپلم بگیرم یه شغل کوچک پیدا کنم چیزی نگفته از بچه هاش. بچه ها منم دلم میخواد شاغل بشم ولی راه گمم اصن نمی‌دونم دنبال چی برم . سیکل دارم ۲۴ سالمه

خالت داره بالغانه رفتار میکنه.شما هم دیگه هیچی بهش نگید.صداقت داشتن با آدم باسیاست اشتباهه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینجوری راحته خاله است...چون شماهم چیزو میگید نباید توقع داشت اونم بگه..شماخودتون بامیان خودتون میگین

این جریان واسه من پیش اومد یه سال پیش با یکی خیلی صمیمی بوم اون همه چیشودمیکفت ولی من داشتم برای استخدامی می‌خوندم وهیوی نگفتم زد قبول شدم .خاستم برم سرکار بهش گفتم انگار دنیا رو سرش خراب شد دوسال رابطمون قطع شد می‌گفت از سیاستت بوده ولی خداشاهده من کلا همینجوریم ذاتی

درسته ولی ما اون از خودمون میدونستیم

خب چه فایده عزیزم وقتی اون شمارو از خودش نمیدونه‌.باید همه چیز دوطرفه باشه.نمیشه که شما همه چیز زندگیتونو به اون بگیدو اون نگه.شمام نگید دیگه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خب چه فایده عزیزم وقتی اون شمارو از خودش نمیدونه‌.باید همه چیز دوطرفه باشه.نمیشه که شما همه چیز زندگ ...

آخه ما نگیمم مامانمم میگه . نمیشه از مامانمم چیزی پنهون کنم . گیر کردم 

چرا دوست نداشتید بگید

همینجوری...چون ممکن بود قبول نشم ....چون هیچی معلوم نبود...ولی سیاست نبود من ذاتا اینجوریم....امسال که دوباره دوستمون شکل گرفت بهش گفتم ببین من بار دار بودم عیدکه رفتم خونه مامانم تازه مامانم فهمید من ۶ماه باردار بودم..شهر دورم...یا زن داداشم بچه اش دنیااومد داداشم رفته بود دنبال مامانم ماتاره فهمیدم حامله بوده...واقعا گاهی اوقات سیاست نیست

خب چه فایده عزیزم وقتی اون شمارو از خودش نمیدونه‌.باید همه چیز دوطرفه باشه.نمیشه که شما همه چیز زندگ ...

جالب اینه همین خالم وقتی زنگ میزنه مامانم فقط تند تند میگه چخبر چخبر ؟ خب دیگه چخبر ؟

جالبه کاش ما هم یک ذره مثل شما بودیم

توهم نگو من جات باشم بی سروصدا میرم بزرگ سالانه دیپلم میگیرم بعد میرم پیام نور بدون کنکور دانشگاه،بعدم در اولین فرصت دنبال کار و استخدامی..دلیلی نیست همه چی رو بکید

تو برو ادامه تحصیل بده دنبال شغل برو به مادرت بگو اینا اگه دوست بودن از خانواده خودشون میگفتن این دو ...

یعنی منم برم دنبال درسم ولی بهشون نگم ؟ امیدوارم بتونم ولی فکر نکنم مامانم بتونه نگه

برو ادامه تحصیل بده بعد ببین چه رشته ای دوست داری کنکور تجربی/انسانی/هنر/زبان میتونی بدی

میتونی بری کلاس زبان ، زبانت رو تقویت کنی بعد کنکور زبان بدی بری دانشگاه یا صرفا آیلتس بگیری تو موسسه ها تدریس کنی پولش هم خوبه

خیاطی هم میتونی یاد بگیری و کار کنی

چیزای زیادی هست

نا امید هم نشو ۲۴ سال اوج جوونیه