نان_عسلی مدیر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 2415 عنوان کیا پارتنر یا شوهر زبون بسته ی نابلد کم حرف دارن🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 53 پست نامزدم کم حرفه داغ ب دلم مونده یبار بلد باشه چتو ادامه بده یبار از حوادث روزش بگه پرحرفی کنه همش من باید حرف بزنم کلافم ازشکیا این مشکلو دارن چطور کنار میاید باهاش؟ این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅 1404/08/19 | 20:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرشانسه_سایتوم عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1119 یعنی میانه گرا ؟ نمیدونم شاید😂ولی بیشتر به دورن گرا تمایل داره قبلا فکر میکردم عمدا اینکارو میکنه ولی فهمیدم شخصیتش همین شکلیه بچه خودشم میگه چیکار کنم نمیدونم چی بگم بلد نیستم زیاد حرف بزنم تو بگو بعد منم پر حرف نیستم دوتا شبیه ب هم افتادیم
دلبرتنها عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 4415 حالا ما هنو زیر یه سقف نیستیم اما خب بیشتروقتام مغازه س ارایشگره نمیشع هی بهش زنگ و پیام بزنم ولی پش ... نه چه جالب همسر منم آرایشگر هست 😂منم عقدم و زیر یه سقف نیستیم و دقیقا منم تا دو ساعت حرف کش میدم😂😂😂
baharyyyyyy1384 عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 494 شانس گوه منه رل من از صبح تا شب پیش باباش سرکاره خیلی کم آن میشه میبینی دو روز کلا آن نشد رو اعصابه اینو چی میگی مجازی هم چون هست نمتونیم همو ببینیم
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 2415 خب ولش کن برو با یکی دیگه بقیه ی چیزاش خوبه بعد خب نامزدمه رلم نیس ک راحت باشه همینطور این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 2415 رل من از صبح تا شب پیش باباش سرکاره خیلی کم آن میشه میبینی دو روز کلا آن نشد رو اعصابه اینو چی میگی ... چیکارس مگه؟ این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
baharyyyyyy1384 عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 494 نمیدونم شاید😂ولی بیشتر به دورن گرا تمایل داره قبلا فکر میکردم عمدا اینکارو میکنه ولی فهمیدم شخصیتش ... منم همیشه حس میکنم حرفی ندارم
baharyyyyyy1384 عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 494 بقیه ی چیزاش خوبه بعد خب نامزدمه رلم نیس ک راحت باشه همینطور خب عقد که نکردین بگو این اخلاقش رو مخمه نمتونم باهاش باشم
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 2415 با تمام توانم بله 😂😂😂چون ذاتا پر حرفم و همسرمم دوس داره میگه همدیگه رو کامل میکنیم خوشبخت باشیدوقتی سرکاره باهات تماس میگیره یا پیاماز چیا باهاش حرف میزنی من گاهی حرف کم میارم😅 این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 2415 نمیدونم شاید😂ولی بیشتر به دورن گرا تمایل داره قبلا فکر میکردم عمدا اینکارو میکنه ولی فهمیدم شخصیتش ... من خودمم زیاده از حد پرحرف نیستم گاهی مواقع حرف کم میارم نمیدونم چیبگم این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
دلبرتنها عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 4415 خوشبخت باشیدوقتی سرکاره باهات تماس میگیره یا پیام مرسی عزیزم همچنین نه بیشتر من زنگ میزنم و پیام هم که اصلا چون واقعا دستش بنده و نمیشه ولی تو اولین فرصت که وقت خالی میاره زنگ میزنم بهم
baharyyyyyy1384 عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 494 چیکارس مگه؟ به نظرت نمایشگاه ماشین آنقدر سرشون شلوغ که نتونه آن شهر در روز ؟
نان_عسلی مدیر استارتر عضویت: 1403/11/02 تعداد پست: 2415 مرسی عزیزم همچنین نه بیشتر من زنگ میزنم و پیام هم که اصلا چون واقعا دستش بنده و نمیشه ولی تو اولین ف ... پس اینطوریه اونم چون نامزد منم میگه دستم بنده زنگم میگه جلو مشتریا راحت نیستم گاهی پیام میدیم چن تا بین استراحتش حرف چیا میزنی باهاش من حرف کم میارم دیگ😅 این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅
baharyyyyyy1384 عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 494 [QUOTE=400950474]مرسی عزیزم همچنین نه بیشتر من زنگ میزنم و پیام هم که اصلا چون واقعا دستش بنده و نمیشه ولی تو ...[/QUOTEچیکار آن ؟