2777
2789
عنوان

کیا پارتنر یا شوهر زبون بسته ی نابلد کم حرف دارن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 53 پست
یعنی میانه گرا ؟

نمیدونم شاید😂ولی بیشتر به دورن گرا تمایل داره قبلا فکر میکردم عمدا اینکارو میکنه ولی فهمیدم شخصیتش همین شکلیه بچه خودشم میگه چیکار کنم نمیدونم چی بگم بلد نیستم زیاد حرف بزنم تو بگو بعد منم پر حرف نیستم دوتا شبیه ب هم افتادیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ما هنو زیر یه سقف نیستیم اما خب بیشتروقتام مغازه س ارایشگره نمیشع هی بهش زنگ و پیام بزنم ولی پش ...

نه چه جالب همسر منم آرایشگر هست 😂منم عقدم و زیر یه سقف نیستیم و دقیقا منم تا دو ساعت حرف کش میدم😂😂😂

خب ولش کن برو با یکی دیگه

بقیه ی چیزاش خوبه بعد خب نامزدمه رلم نیس ک راحت باشه همینطور

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

رل من از صبح تا شب پیش باباش سرکاره خیلی کم آن میشه میبینی دو روز کلا آن نشد رو اعصابه اینو چی میگی ...

چیکارس مگه؟

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

با تمام توانم بله 😂😂😂چون ذاتا پر حرفم و همسرمم دوس داره میگه همدیگه رو کامل میکنیم

خوشبخت باشید

وقتی سرکاره باهات تماس میگیره یا پیام

از چیا باهاش حرف میزنی من گاهی حرف کم میارم😅

نمیدونم شاید😂ولی بیشتر به دورن گرا تمایل داره قبلا فکر میکردم عمدا اینکارو میکنه ولی فهمیدم شخصیتش ...

من خودمم زیاده از حد پرحرف نیستم گاهی مواقع حرف کم میارم نمیدونم چی‌بگم

خوشبخت باشیدوقتی سرکاره باهات تماس میگیره یا پیام

مرسی عزیزم همچنین 

نه بیشتر من زنگ میزنم و پیام هم که اصلا چون واقعا دستش بنده و نمیشه ولی تو اولین فرصت که وقت خالی میاره زنگ میزنم بهم

مرسی عزیزم همچنین نه بیشتر من زنگ میزنم و پیام هم که اصلا چون واقعا دستش بنده و نمیشه ولی تو اولین ف ...

پس اینطوریه اونم چون نامزد منم میگه دستم بنده زنگم میگه جلو مشتریا راحت نیستم گاهی پیام میدیم چن تا بین استراحتش 

حرف چیا میزنی باهاش من حرف کم میارم دیگ😅