2777
2789
عنوان

کیا پارتنر یا شوهر زبون بسته ی نابلد کم حرف دارن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 53 پست
اصلا مسخره بازی در میاره هر چی میگی جدی باش دارم جدی حرف میزنم باهات باز مسخره میکنه

چقد بده اینطوری از اون ور بوم افتاده

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر هیچی ولی پارتنر رو برای چی وقتی مطابق میلت نیست داری تحمل میکنی؟

نامزدمه و علاوه بر اون از لحاظای دیگه خوبه و دوسمم داره

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

شوهر منم خیلی کم حرفه و دقیقا منم پر حرفم با مرور زمان عادت می‌کنی من عادت کردم😂😂

تو بازم ب پرحرفیت ادامه میدی باهاش؟

با تمام توانم بله 😂😂😂چون ذاتا پر حرفم و همسرمم دوس داره میگه همدیگه رو کامل میکنیم

حالا ما هنو زیر یه سقف نیستیم اما خب بیشتروقتام مغازه س ارایشگره نمیشع هی بهش زنگ و پیام بزنم ولی پشت تلفن من همش مکالمه رو تا یساعت کش میدم از کوچه علی چپم باهاش حرف میزنم دراین دیگ اون کم حرفه