2777
2789
عنوان

دلایلم برای شک کردن به شوهرم منطقیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 69 پست
اخه محتوای اهنگ شکست عشقیه

باشه عزیزم 

ولی اروم اروم و نا محسوس رابطش با دوستاش رو کم کن 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

رمزشو پیدا کن کاری نداره که . من خودم چند بار که همسرم رمزش رو عوض میکرد تو موقعیت های مختلف که میخواست باز کنه گوشیش رو حواسش نبود نگاه میکردم که چیه رمزش یا گوشی خودم رو برمیداشتم دستم میرفتم رو دوربین سرم تو گوشیم بود اونم خیالش راحت بود رمزش رو میزد منم از دستش فیلم میگرفتم اینطوری چند بار رمزش رو پیدا کردم 😄باس زرنگ باشی خواهر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیده چون باهم بحثم کردیم گفت ک مگه من به گوشی تو کار دارم تو حریم خصوصیمو زیر پا میذاره نداد

این که حریم شخصی ای داره که حاضر نیست همسرش ازش مطلع بشه یکم مشکوکه

اون مورد دوستای بی فرهنگشم میشه گفت ادمو به شک میندازه

شوهر باید بد قیافه و بوگندوو و فقیر باشه

تو فامیل ما یکی هست نه تو سرش مو داره نه تو دهنش دندون نه تو صورتش ریش و حتی سبیل بعد چشاشم ریزه خیلی خیلی زشته آهم در بساط نداره ولی خیانت میکنه

وقتی تو اون جمع دوستا هست که این کارارو میکنن هیچ بعید نیست اینم همونطور رفتار کنه تا کم نیاره کاری ...

شوهر من خیلی متعصبه رو ماشینش نمیفروشه میدونم 

ولی شما تا میتونی ی کاری کن بفروشه چون واقعا نخ میدن 

ماشینمون گوده اون سری کنارش نشسته بودم دید نداشت  شیشه دودی بود  

چند تا دختره اومدن کنارش اروم کردن خیره نگاه کردن 

من تا خودمو نشون دادم گازو گرفتن رفتن

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
شوهر باید بد قیافه و بوگندوو و فقیر باشه

شوهر باید نون حلال خور باش و چشمدل پاک 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

رفیق خیانتکار خیلی تاثیر داره طبق تجربه. واینکه رمز گوشیشم نمیده. من شوهرم همیشه میگفت سمت گوشیم نری ها چون یه وقت با رفیقام چت میکنیم حرفای مردونه میزنیم گوشیشم رمز نداشت پیاما رو پاک می‌کرد بعد میدید من میرم سمت گوشیش باز یه مدت رمز میذاشت رمزشم نمیگفت. ولی دیگه آخرش دستش روشد که خیانت میکنه

رمزشو پیدا کن کاری نداره که . من خودم چند بار که همسرم رمزش رو عوض میکرد تو موقعیت های مختلف که میخو ...

راست میگی من خیلی سادم

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان