2777
2789
عنوان

دلایلم برای شک کردن به شوهرم منطقیه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 69 پست
رفیق خیانتکار خیلی تاثیر داره طبق تجربه. واینکه رمز گوشیشم نمیده. من شوهرم همیشه میگفت سمت گوشیم نری ...

چیکار کردی 

جدا نشدی؟ 

من بچه ندارم باهم مشکلم داریم 

ولی خانوادم چون خواهرم جدا میشه منم برم سربارشون یکم شرایط خانواده رو ندارم 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
شوهر من خیلی متعصبه رو ماشینش نمیفروشه میدونم ولی شما تا میتونی ی کاری کن بفروشه چون واقعا نخ میدن م ...

شوهر منم نمیفروشه البته به نام خودمه . یه پراید هم داریم قرار بود دم دست اصلا اونو سوار بشع ولی این ماشینه اینقد خوب و راحته که دیگه پراید بیچاره ر و نگاهم نمیکنه . شوهر من سابقه خیانت هم داره ولی الان مشکل داره تو برقراری رابطه مریضه . تحت درمانه میگه از من خیالت راحت باشه من دیگه بخوامم نمیتونم البته میگه نمیخوام عزیزم تو برای من کافی هستی یه موت رو به ده تا از این زنا نمیدم و از این حرفا . ولی فکککک‌‌ نکنم 😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردی جدا نشدی؟ من بچه ندارم باهم مشکلم داریم ولی خانوادم چون خواهرم جدا میشه منم برم سربارشون ...

خیلی دلایل دارم که نمیتونم جدا شم دوتا بچه هم دارم. چند تا مشاور هم رفتم گفتن جدا نشو

شوهر منم نمیفروشه البته به نام خودمه . یه پراید هم داریم قرار بود دم دست اصلا اونو سوار بشع ولی این ...

🤣🤣اگر به نامته ک بزار باشه کاش شوهر منم مریض بود ولی نیست متاسفانه

اگه خانوادت راضی هستن جدا شو خوبه که بچه نداری

خانوادم کشش یک غم و غصه ی دیگه رو ندارن 

من چون خواهرم به مشکل خورد اصلا از مشکلاتم با شوهرم بهشون هیچی نگفتم 

بلد نیستم چطور این کارو بکنم

مثلا میدونی تو هفته یک بار میره اون شب مهمونی دعوت کن

باید خیلی نامحسوس این کارا رو بکنی

مثلا بگو هوس کردم دوتایی بریم بیرون

خرید واجب دارم

بریم یه سر خونه مامان. و این مدل بهانه ها

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خانوادم کشش یک غم و غصه ی دیگه رو ندارن من چون خواهرم به مشکل خورد اصلا از مشکلاتم با شوهرم بهشون هی ...

منم به خانوادم نگفتم ولی فکر کنم خودشون بدونن. امروز دخترمو بردم بهداشت گفتم بذار سوال کنم برای آزمایش واکسن بیماری‌های ایدزو زگیل و این چیزا خیلی سختم بود گفتم شوهرم خیانت میکنه اینقدر گریه کردم اونجا 

راست میگی من خیلی سادم

همین دیگه دورزمونه بدیه بخوای زندگیت رو نگه داری باید حواست جمع باشه زرنگ باشی همه جوره باید زندگیت رو بپایی دیر بجنبی اویزون شوهرت شدن خداشاهده اصلا مهلت نمیدن همه منتظرن یه طعمه پیدا کنن سواری بگیرن حالا چه مالی چه احساسی چه جنسی