2777
2789
عنوان

اگر مادرتون از نوزادی رهاتون کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 71 پست
بله میرفتممگه چند بار به دنیا میام که مادری که در قید حیاته رو نرم ببینم همه با امید وارد زندگی میشن ...

با این پیاما اشکام میریزه 

چون خودم نمیخوام قبول کنم مامانم سنگ دل بوده 

میگم من پس به کی رفتم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بدونی دلیلش چیه که رفته بعضی‌ها مجبور میشن بچه شونو ول کنن بعضی هام دلشون از سنگهزنداداش من وقت ...

بعضیا تا جوونن خامن

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

پدر شوهرم هم پسرش از نوزادی ول کرد پیش مادرش زندگی میکرد اصلا دیدنش نرفته بود بعد که پسره زن گرفت یکبار رفت که پسره گفته بود این همه مدت کجا بودی بیرونش کرده بود و پدرشوهرم که فوت شد اومد پسره سر خاک گپ پدر شوهرم بود خیلی ناراحت شدم برای اشتباه جفتشون 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

اتفاقا یه سری ادما از دل خوشی زیاد میرن

نه 

ایتطور نیس از این بابت ک بخواد جدا شه حق داره 

ولی اینکه با من تلفنی هم ارتباط نگرفته ناراحتم ازش 

چرا مامانم منو دوس نداره 

بعضیا تا جوونن خامن

برو ببین نزار برات حسرت بشه 

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

پدر شوهرم هم پسرش از نوزادی ول کرد پیش مادرش زندگی میکرد اصلا دیدنش نرفته بود بعد که پسره زن گرفت یک ...

خب بچه ها چ گناهی دارن 

بخدا عذابه 

پر از عقده شدیم 

چطور ببخشم با گذروندن این همه سال سختی رو 

غیر ممکن هست برو دنبال دلیلش دیگه وجدان خودتو راحت میکنی

عزیزم ، سعیده جان ، بهت قول میدم تا هر موقع یادم موند برای شادی روح مامانت دعا کنم.

الهی به حقِ شهیدِ مظلومِ این روزها ،خدا تا ابد تو و مامانت رو توبهشت کنارهم شاد و به دور از غم نکهداره.

الهی که از باران امام زمان باشید ،دوباره کنارهم این دنیا باهم زندگی کنید.

الهی دلت آروم باشه و عمرت کنارعزیزانت طولانی و شاد باشه.

صلوات برای شادی روح مامانت 

صلوات برا آرامش دلت

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

آخ خداروشکر بابت کور شدن همچین ادمی

اره شب میخوابه صبح بیدار میشه کور شده بوده 

علاوه برظلم هایی ک به عروس ها میکرده جادوگر هم بوده

خدا شاهده پر رویی میکردن این زن پنجم همه رو کتک میزد .

لطفا لایک نکنید .

برو ببینش که حسرت به دلت نمونهبرو از دور ببینشدلم برای مادرم تنگ شداشکمو در آوردی دختر

فوت شدن یا دورید از هم ؟؟