2777
2789
عنوان

اگر مادرتون از نوزادی رهاتون کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 71 پست
وای خواهر گلم اشکم سرازیر شد با این پستت عزیزدلم انشاالله هر چی تو دلته مرادت بده انشاالله خودت هم ا ...

عزیزم ،فدایِ تو بشم من 💖

مرسی بابت دعایِ عالیت 🙏💖

تاپیک هام بخون...

بعد فوت پدرم ،با کلی زحمت مادرم ما رو تنهایی بزرگ کرد.اوووف 

طفلک مامانم همش ۳۰ داشت با دو بچه ۶ ،۱ ساله بیوه شد.

خانواده بابام خیلی اذیت کردن...مامانم ازدواج نکرد، منم چون استرس داشتم شبها بلوز مامانم از عقب چنگ میزدم .

خانواده مامانم تعریفی نداشت ،من نه خواهر داشتم نه دخترخاله...خلاصه ا اینجا بگم که دختردایی گفت آرزو چون تو یتیمی همه دوستتدارن...همیشه از جمعشون فراری بودم.

تو تاپیک غریب تر از ما هست نوشتم...از یجایی به بعد رد دادم ،حتی با مامانمم لج کردم...گذشت تا شهریور امسال دچار وسواس فکری شدم...

میشه با دلِ مهربونت برام دعا کنی؟

میشه از خدا بخوای به مامانم لیلا و داداشم علیرضا و من کنارهم عمرطولانی با سلامتی و رزق و بندگی بده،ما رو با هم ز یاران امام زمان کنه ، من ۳۰ سال  ظلم کردم ،میشه دعا کنی خدا از فضلش حداقل ۴۰ سال از این به بعدبه ما ۳ تا کنارهم عمر و سلامتی و رزق و شادی و بندگی بده ...تهش هم هر ۳ تامون باهم قبض روح کنه و بهشت ببره ،تا ابد ککنارهم باشیم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ،برو 

میدونی بری نتیجه هرچی بشه حسرت نمیخوری!

میدونی کی هست؟

کجاست؟

برات صلوات فرستادم

صلوات خاصه ححضرت زهرا هم فرستادم الفت بینتون بیاد.💖

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

اسی ،برو میدونی بری نتیجه هرچی بشه حسرت نمیخوری!میدونی کی هست؟کجاست؟برات صلوات فرستادمصلوات خاصه ححض ...

قربون محبتت عزیزدلم 

ان شالله حضرت زهرا وساطت کنه 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

عزیزم ،فدایِ تو بشم من 💖مرسی بابت دعایِ عالیت 🙏💖تاپیک هام بخون...بعد فوت پدرم ،با کلی زحمت مادرم ...

عزیزدلم خداراشکر کن مادرت بالای سرتون هست قدرش رو بدونید من چه بگم که هرساله آواره خونه مردم بودیم دوتا داداشم معتاد شدن یکیش کارتون خواب شد اما خداراشکر درست شدن باور کن دردی بدتر از این نیست من حتی تعرض هم بهم شد اینقدر روزهای بدی داشتم که یاداوریش داغونم می‌کنه خیلی سخته خداوند سایه مادرتون بالای سرتون کم نشه عزیزم الان زندگیتون چطور هست میتونی با قانون جذب این وسواس فکری رو از بین ببری منم خواهر ندارم اگر بخوام برات تعریف کنم به کتابی میشه

قربون محبتت عزیزدلم ان شالله حضرت زهرا وساطت کنه

اسمت نمیدونم بعد تو قنوت میگغتم همون که اسمش اکانت داره 😂

همون با مامانش خوش باشه...

الهی عزیزم ،نگران نباش 💖

عزیزدلم خداراشکر کن مادرت بالای سرتون هست قدرش رو بدونید من چه بگم که هرساله آواره خونه مردم بودیم د ...

فدات بشم من 😔😔😔😔😔😔

مادر خیلی مهمه...من اصلا کلمه ای برا تسلای تو ندارم.

فقط از دستم دعا میاد که عین همون متن تو قنوت نماز غفیله و عشا و بعد نمازم خواستم.

من شاکر خدا هستم فقط گفتم که همین ها باعث شد رفتارم بد بشه....الانم خیلی پشیمون هستم.

فقط میخوام خدا عمرطولانی به مامان و داداشم و خودم کنارهم با سلامتی بده که درست کنارشون زندگی کنم.

گلم ،لطفا بیاد ما باش و برامون دعا کن.

من مامانم انقدر دلش مهربون هست ،الان کامنت رو نشون بدم گریه و بغض میکنه تا صبحم خواب به چشش نمیاد...

البته خب ، سرکار هست ،لطفا دعامون کن

فدات بشم من 😔😔😔😔😔😔مادر خیلی مهمه...من اصلا کلمه ای برا تسلای تو ندارم.فقط از دستم دعا میاد که ...

مرسی خواهرم باور می‌کنی من حس دوست داشتن مادر رو نمی‌دونم چیه عزیزم دلم من درکت میکنم عزیزم کار مادرت چیع

مرسی خواهرم باور می‌کنی من حس دوست داشتن مادر رو نمی‌دونم چیه عزیزم دلم من درکت میکنم عزیزم کار مادر ...

آره 

من خودم نمیدونم ،حس پدرانه ،عمه و عمو یا پدر بزرگ و مادربزرگ و....چیه

مرسی خواهرم باور می‌کنی من حس دوست داشتن مادر رو نمی‌دونم چیه عزیزم دلم من درکت میکنم عزیزم کار مادر ...

گلم ،ان شاالله امام زمان میاد زودی ،مامانت میاد پیشت 

بعد کلی باهم خوش خواهید بود.

بعد ما که فنا پذیر نیستیم ، تا ابد با مامنت تو بهشت خواهی بود.

بعدش من همیشه براتون دعا میکنم.

لطفا بیاد ما باش