2777
2789
عنوان

تا حالا ادمی به این بدجنسی ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 82 پست
ببین من اصلا توقعم زیاد نیس ،پا میشد میومد مینشست پیشم فقطمریض میشه من با سوپ و کلی غذا میدوام خونشو ...

از این به بعد نکن .به ادم نادان ونفهم هر چقدر خوبی کنی نمیفهمه.منم به مادرشوهرم خیلی خوبی کرده بودم ولی با بدی جوابم داد الانا دیگه محل سگ نمیزارم بهش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرمنم کوچه روبه روییه یه زنگ نمیزنن ببینن مازنده ایم یامردیم

اینم همینه،حتی حال پسرشو نمیپرسه منکه جای خود دارم

یه وقت پیش خودم میگم این به بچه خودش رحم نمیکنه منکه دختر مردمم

عزیزم خوب شاید کار داره بنده خدا نمیشه کار و زندگیشو ول کنه بیاد پیش شما چون میترسی

پس توقع نداشته باشه منم هی کارو زندگیمو ول کنم هروقت زنگ زد کار داشت بدو بدو برم کلفتی اونو بکنم

خب پس میخوای چه کنی؟مادرشوهرت فکر میکنی خبر باید داشته باشه دعوتت کنه؟خودت باید به فکر خودت باشی نه ...

شوهرم زنگ زده بهش گفته اونم به روی خودش نیورده

پس چطور اون هروقت احتیاجش به منه من بدوبدو میرم کمکش،همه چی باید ۲طرفه باشه

خودت برو مشتیب زور برواین حرفا چیهبعضیا زیاد تواین مسائل وارد نیستن میگن بخواد میاد خب

تو باشی خونه کسی که تا حالا هزاربار بهت گفته جاریت وقت و بی وقت به بهانه های مختلف سرزده میومد اینجا و من خوشم نمیومد،میری؟

اینم همینه،حتی حال پسرشو نمیپرسه منکه جای خود دارمیه وقت پیش خودم میگم این به بچه خودش رحم نمیکنه من ...

پس همشون همینن الان یه کوچه دورشدم قبلا طبقه بالاشون بودم حامله بودم میرفت صبا نون تازه میخرید یه بارم به من نداد یه ذره بچه بودم محل سگ نمیزاشت بهم

زندگی فارق از معنی...