2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای اینکه نماز اعتقادیه شاید یکی اعتقاد نداشته باشه الان شما با صلیب کشیدن احساس ارامش میکنید ؟؟؟

چه ربطی داره ؟ 

چرا انقدر جبهه هست درمورد نماز ولی یوگا یه حرکت پرطرفدارع ؟

چه خانمای بی حجابی که نماز میخونن و ارامشم گرفتن بعضی وقتا یه راهنما خوب مشکل تغییر میده

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

یاخدااا استدلالو😑

متاسفانه جوری که ایشون محکم روانکاو محکوم کرد به بی سوادی فک نکنم کسی اونم با علم برش این کارو کنه

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

چه ربطی داره ؟ چرا انقدر جبهه هست درمورد نماز ولی یوگا یه حرکت پرطرفدارع ؟چه خانمای بی حجابی که نماز ...

عزیزم هیچ جبهه ایی نیست بلاخره هر کسی اعتقاداتی داره اصن موضوع نماز نبود گلم تاپیکو ببین بعد یوگار حرکات ورزشی ارامش بخشی هست که توسط متخصصین تایید شده شما داری یه چیز علمی رو رد میکنی

من هم به تراپی نیاز دارم هم بهش اعتماد ندارم هم اعتقاد ندارم بهش در نتیجه خودمو می‌سپارم به جریان زندگی تا ببینم چی پیش میاد

ولی فکر کنم طبیعیه که آدم وقتی با کودک درونش روبه رو میشه گریه ش بگیره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
عزیزم هیچ جبهه ایی نیست بلاخره هر کسی اعتقاداتی داره اصن موضوع نماز نبود گلم تاپیکو ببین بعد یوگار ح ...

عزیزم من تاپیکو دیدم مثل بقیه نظرمو گفتم فقط و سوال پرسیدم چرا روانشناسو جدیدا یوگا را پیشنهاد میدن همین انگار خیلی برا بقیه سنگین بود سوالم 😅🙏🏼

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

عزیزم من تاپیکو دیدم مثل بقیه نظرمو گفتم فقط و سوال پرسیدم چرا روانشناسو جدیدا یوگا را پیشنهاد میدن ...

نمیدونم میتونید به سازمان سلامت بهداشت جهانی پیشنهاد بدید داخل کتاب های دانشگاهی روانشناسان این موضوع رو اضافه کنن ...قطعا جواب سوالتونو داخل نینی سایت پیدا نمیکنید

کلاس یوکا میرفتم تو مدیتیشن خیلی گریع میکردم فکر کنم افسردگی عذاب وجدلثان دلتنگی

درسته عزیزم منم طی جلسات مشاورم همین اتفاق میفته ولی تو خونه امتحان نکردم ینی نمیتونم خودم با درون خودم حرف بزنم که برون ریزی داشته باشم