2777
2789
عنوان

اگه با شوهرتون دعوا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 91 پست
خوبه والا شوهرت پیاده شده رفته....شوهر بی‌شعور من یبار بخاطر اینکه کلی با من دعوا کرده بود و کتکم زد ...

والله اینا مرد بد ندیدن ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه والا شوهرت پیاده شده رفته....شوهر بی‌شعور من یبار بخاطر اینکه کلی با من دعوا کرده بود و کتکم زد ...

در برابر هیچ مردی مظلوم نباش وبه پاش نیفت..   اگه گفت پایین شو...  بگو چه غیرتی داره... واسنپ بگیر برو خونه مادرت.... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

با ماشین از بقلش گاااااااز بده برو خونه

من باشم میوفتم دنبالش بوق میزنم میگن جووون چ پسری 

بیا برسونمت🤣🤣🤣

ابرو حیثیتشو میبرم مجبور میشه سوار شه

بعدم ب اول اسمش نازنین میزارم و تا خونه سر ب سر قهرش میزارم🤣🤣🤣🤣

برو خونت دیگهب باباش چکار داریاونا قطعا پشت پسرشونن خودتم ک میگی مقصریبرو یه خریدی کن یه دوری بزن بر ...

من میگم‌چای درست کن ،ناراحت شد ،بعد تو میگی شام بزاره 🤣🤣🤣🤣🤣

در برابر هیچ مردی مظلوم نباش وبه پاش نیفت.. اگه گفت پایین شو... بگو چه غیرتی داره... واسنپ بگیر ب ...

باید تو شرایطش باشی تا بفهمی من چی میگم

اتفاقا من ظلم پذیر نیستم اما لامصب شرایط آبرویی خونوادت و خودت ایجاب میکنه که یه جاهایی کوتاه بیای

من میتونستم بی آبرویی کنم ولی نخاستم دشمن شادکن بشم

ما اونموقع تو شرایطی بودیم که برادرم تو عقد از زنش جدا شده بود اگه فک و فامیلا مشکل منو شوهرمو می‌فهمیدن اوضاع خیلی بدتر میشد

آدم تو زندگی یه جاهایی برا اینکه دشمنارو شاد نکنه مجبوره سکوت کنه

و این خیلی بده

من باشم میوفتم دنبالش بوق میزنم میگن جووون چ پسری بیا برسونمت🤣🤣🤣ابرو حیثیتشو میبرم مجبور میشه سوا ...

منم بودم همینکارو میکردم ـ... به علاوه یه رژ صورتی براش کادو میگرفتم... میگفتم اینم کادو برای سیسی جونم🎀🤣🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

باید تو شرایطش باشی تا بفهمی من چی میگماتفاقا من ظلم پذیر نیستم اما لامصب شرایط آبرویی خونوادت و خود ...

درسته... شما در برابر خانوادتون سکوت میکردین.... نه اینکه تو ماشین ازش خواهش کنید که تو خیابون ولتون نکنه..

کی اسی؟اخه میگه مقصر خودشهحداقل یچی بخره ببره خونه بخورن

اره دیگه پس کی ...من خودم زیاد از این کارها میکنم کلا اهل قهر و اینا نیستم ،نمیدونم چرا بعضی خانوما اینقد کشش میدن ،نمیفمن مردها خسته میشن از این رفتارها بعد راحت با یکی دیگه میرن درد و دل و چت میکنن ..اسی هم خودش میدونه ،ماهم نظرمون و گفتیم