2777
2789
عنوان

اگه با شوهرتون دعوا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 91 پست

حب عزیزم مقصر شمایی دیگع 

بورو خونه 

دو زندگی زناشویی هر کسی مقصره باید کوتاه بیاد نه که غرورشو انتخاب کنه 

عاقل باش و دوروز عمرو زهر خودتون نکن 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام نرم خوونه خودش بیاد یا برم بنظرت

ببرو خونت .شوهرت آدم حسابیه .هم نخواسته کش بده قضیه رو .هم موقع عصبانیت به جایی که وایسه پرت و پلا بگه صحنه رو ترک کرده .ماشینم گذاشته برای تو بهتم گفته بیا خونه که تو هم به اشتباه نیفتی که فکر کنی اون قهر کرده حالا تو هم باید قهر کنی

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

خوبه والا شوهرت پیاده شده رفته....

شوهر بی‌شعور من یبار بخاطر اینکه کلی با من دعوا کرده بود و کتکم زده بود خودش منو برد گذاشت خونه مادرم...با این حال من چیزی از دعوامون به خونوادم نگفتم 

موقع شام هرچقدر بهش ز زدم که بیا اینجا شام و..(نمیخاستم خونوادم ناراحت بشن)

گفت شام نمیام آماده میشی چن ساعت دیگه میام دنبالت بیا خونه

من با ترس و دلهره آماده شدم بخاطر بچم ...خونوادمم متوجه قضیه شدن

بی‌شعور همینکه منو سوار ماشین کرد کلی سرم جیغ و داد کرد کلی به پاهام چنگ انداخت تمام این مدت من سکوت کرده بودم گریه میکردم شدید....فکر کن شب ساعت ۱۲ میخاست منو تو جاده بین راهی پیاده کنه من چادریم و آبرودار

قسمش می دادم توروخدااا این کارو نکن باهام(من مقصر نبودم اما شوهرم روانیه)به دست و پاش افتاده بودم

گفت میبرم خونه گردنتو میزنم...به زور گوشی رو برداشتم ز زدم به مادرشوهرم گفتم خودتونو برسونید خونه ما...اگه اونا نبودن مطمئنم یه بلایی میاورد سرم

اووو نبابا دیگه چی

خودت میگی مقصر خودت بودی ،والله من شوهرمم مفصر باشه میدونم اصلا عذر خواهی نمیکنه ولی من اصلا قهر نمیکنم نمیخوام فاصله بیفته بینمون ..بازم خودت میدونی عزیزم ..نظر ما رو خواستی نظر دادیم ..

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......