2777
2789
عنوان

خونه کوچیک و بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 24 پست
ن متاسفانه راویز و گچ کاری و انجام شده بالای تخت

من که سه خواب داریم 

تا تو بغلم نباشه نمی‌خوابه 

اما زایمان قبلیم تو خونه شصت متری و تک خوابه بود 

جا کردیم 

هر چند ایشون هم از روز اول تو بغلم می‌خوابید

اننننننقدر خوشم میاد بچه تو گهواره بخوابه 

عزیزم بچه که همیشه کوچولو نیست بزرگتر که بشه وسائلش بیشتر میشه باید یه اتاقی داشته باشه تا شرایطت جو ...

میدونم عزیزم ولی تا بزرگتر ک بشه امیدوااااارم ی خونه بزرگتر بخریم

شاه دخت شیراز👸🏻🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور خیلی غصه میخورمبخاطر شوهرم مجبورم تحمل کنم

منم به خاطر شوهرم تحمل می کنم  ای کاش قدرمو بدونه رفتم خونه جاریم تازه خونه ساخته فقط حسرت میخورم میام خیلی هم از من کوچیکتره کاش مستاجر بودیم حتی شرایط اجاره هم نداریم سرایداریم بعدآقا‌به یه ورش نیست نهایت بهم میگه گرسنه که نیستی دلم واسه بچم میسوزه

منم به خاطر شوهرم تحمل می کنم ای کاش قدرمو بدونه رفتم خونه جاریم تازه خونه ساخته فقط حسرت میخورم می ...

امیدوارم مشکل شما هم زود حل بشه و خونه ای ک ارزشو داری و توش زندگی کنی درکت میکنم سخته واقعا🥺

حالا من خونه پدرشوهرمم تو ی ساختمونیم

شاه دخت شیراز👸🏻🌹

عزیزم به نظرم‌داشتن‌اتاق جدا واسه‌بچه واقعا ضروریه تا کی‌قراره کنارت بخوابونی؟ بهتره صبر‌کنی‌تا شرایط‌جور شه یا اینکه خونه تو اجاره بدی یه خونه دوخواب اجاره کنی من خودم‌بچه دوم می‌خوام‌بیارم دنبال خونه سه خوابم تا سه‌خواب رو‌نگرفتیم اقدام‌نمی‌کنم‌واسه دومی 

امیدوارم مشکل شما هم زود حل بشه و خونه ای ک ارزشو داری و توش زندگی کنی درکت میکنم سخته واقعا🥺حالا م ...

ممنون عزیزم 

انشالله شمام به زودی خونه بزرگ‌تری بخری زندگیتونم پر از آرامشو لبخند باشه با جیبی پر از پول😍