2777
2789
عنوان

خونه کوچیک و بچه

274 بازدید | 24 پست

من خونم ۶۰ متره و شرایطشم نداریم بزرگترشو بگیریم تا چند سال اینده خونه یخابه و تخت گذاشتم تو اتاق دیگ جا نیس فقط دور تخت بازه ک کمددیواری و میز ارایش گذاشتم

بد مشکل اینجاس ک من کمر درد دارم و باید رو تخت بخابم زمین رو تشک بخابم کمر درد شدید میگیرم و میخام بچه دار شم و مشکلم با سیسمونی و تخت بچس 

چاره ای دارید راهنمایی کنید🥺💔

شاه دخت شیراز👸🏻🌹

من خونم چهل متر  تخت کوچیک گرفتم برای بچه جا شد 

البته که من یکم تخت  و کمد خودم متفاوت ، با این اتاق کوچیک هم تونستم یه تخت کنار مادر بگیرم هم چند تا شلف زدم برای عروسکاش   یه کمد ام خالی کردم برای بچه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا تخت و جمع کنید اتاق بشه برا بچه 

یا گهواره کنار تخت مادر بگیر 

یا اصلا تخت و گهواره نگیر تشک گارد دار بخر رو همون تخت بین خوتون یا به سمت دیوار بخوابونش 

یا ازین گهواره ها که رو زمین میزارن بگیر 

نمیشه تخت رو تبدیل به تاشو کنید؟؟؟

سنتون که بالاتر بره هم خیلی خوب نیست 

وقتی تصمیم دارید 

بهتر هست اقدام کنید 

سیسمونی مطابق با چیدمان خونتون بگیرید 

یا پولش رو بزارید بانک

تو خونه جدید براش تخت و وسیله بگیرید 

من جفت پسرام و هیچکدوم تخت و لوازم نخریدم ،یه اتاق خواب داشتیم..فقط لباس اینا،چیزای واجب ..همش کنارم میخوابوندم ..واقعا هم لازمم نشد 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

عزیزم بچه که همیشه کوچولو نیست 

بزرگتر که بشه وسائلش بیشتر میشه 

باید یه اتاقی داشته باشه 

تا شرایطت جور نشده خب اقدام نکن 

کن نمیگم برای بچه باید قصر گرفت ولی واقعا یک چیزهایی نیازه 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

اگه کمد به اندازه کافی دارید به نظرم کمد بچه نگیر....

اما اگه میتونستی از این تشک طبی ها میگرفتی تخت رو کلا برمی داشتی بهتر بود اینجوری هم فضای اتاق باز می‌شد هم میتونستی تخت نوزاد نگیری بچه کنار خودت رو زمین میخابید

گهواره آنجل یا از این گهواره های کنار تخت مادر بگیر بذار کنار تخت خودت 

حدودا تا یکسالگی تو اون میخوابه 

حالا تا حامله بشی زایمان کنی بچت بزرگ شه ی راهی پیدا میکنی

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
نمیشه تخت رو تبدیل به تاشو کنید؟؟؟سنتون که بالاتر بره هم خیلی خوب نیست وقتی تصمیم دارید بهتر هست اقد ...

ن متاسفانه راویز و گچ کاری و انجام شده بالای تخت

شاه دخت شیراز👸🏻🌹

اتفاقا شرایط منم مثل شماست مجبوری واجباتو گرفتم کاریش نمیشد کرد خونه رو نمیتونم شلوغ کنم حتی میز ناه ...

منم همینطور خیلی غصه میخورم

بخاطر شوهرم مجبورم تحمل کنم

شاه دخت شیراز👸🏻🌹