2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی مشابه Gemini

212 بازدید | 42 پست

سلام

عزیزان هوش مصنوعی مشابه Gemini معرفی کنین لطفا

یه هوش مصنوعی که مثل Gemini حرفه ای عکس درست کنه

چند روزه Gemini از کار افتاده

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمینای از کار نیوفتاده ایران تحریم هست.

بجاش میتونید از کوپایلت استفاده کنید

آدرسش 

copilot.microsoft.com

هست. مدل های مختلف زبانی داره

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

تلگرام زیاده

هرگز از مدل های زبانی توی تلگرام استفاده نکنید اولا اطلاعاتشون خیلی قدیمیه نمیتونن اخرین نسخه باشن مثلا سه سال هست اپدیت نشدن دوما ممکنه صاحب اون بات اطلاعاتتون رو سواستفاده کنه

فقط مستقیم از سایت یا اپ خودش

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

امنه ؟محدودیت تعداد نداره ؟جهره رو تغییر نمیده ؟

بله خودم استفاده میکنم .از اوناس که توضیح میدی همونو برات میسازه

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند
ریو ، لئوناردو ، کوپایلوت

اگه داریشون لطفا از لوگوشون اسکرین شات بده

اگه لینک شونم داری ، چه بهتر

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

Copilot Grok

گروک یا فیلتره یا تحریمه . همون داستان جمینای رو داره ولی کوپایلت بهتره

دیپ سیک هم خوبه

جمینای از کار نیوفتاده ایران تحریم هست.بجاش میتونید از کوپایلت استفاده کنیدآدرسش copilot.microsoft.c ...

من Copilot رو دارم

ولی طراحی عکسش اصلا خوب نیست

Gemini عالی بود که قطع شد

هرگز از مدل های زبانی توی تلگرام استفاده نکنید اولا اطلاعاتشون خیلی قدیمیه نمیتونن اخرین نسخه باشن م ...

دارین معرفی کنین ؟